Να τι δεν θα έβαζε ποτέ στο σπίτι της μια διακοσμήτρια!

By

Μπορεί να μην είμαι επαγγελματίας διακοσμήτρια αλλά έχω εργαστεί τόσο πολλά χρόνια στον χώρο της διακόσμησης που μπορώ να σου πω και να σε συμβουλεύσω αρκετά.

Αυτή τη φορά θα αφήσω τους ειδικους να σου πουν τι δεν πρέπει να έχεις στο σπίτι σου. Τουλάχιστον η διακοσμήτρια, Marie Flanigan, σε συνέντευξή της αποκάλυψε τι δεν πρόκειται να βρούμε ποτέ στο δικό της σπίτι.

Μικρά χαλιά Το ιδανικό μέγεθος για ένα χαλί είναι αυτό που καλύπτει σχεδόν όλο το πάτωμα. Τα μικρά χαλιά κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται πιο μικρό από ότι πραγματικά είναι και είναι οπτικά περίεργα.

Ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα 43 τμ που θα σου δώσει όμορφες ιδέες διακόσμησης!

Έργα τέχνης που πάνε σετ με τη διακόσμηση του σπιτιού Βάλε στον χώρο σου πίνακες και έργα τέχνης που αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα σου και δεν ταιριάζουν απόλυτα με τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Ανούσια αντικείμενα Η διαδικασία της διακόσμησης ενός σπιτιού είναι χρονοβόρα. Αποφεύγετε να γεμίζετε το σπίτι σας με όμορφα αντικείμενα που όμως δεν έχουν κανένα νόημα για εσάς. Αντιθέτως γεμίστε το με διακοσμητικά που αγαπάτε.

Κουρτίνες κρεμασμένες από πολύ χαμηλά Μην κάνετε αυτό το λάθος και αν το έχετε ήδη κάνει διορθώστε το. Κρεμάστε τις κουρτίνες σας από όσο πιο ψηλά γίνεται για να δώσετε ύψος στον χώρο σας.

Έπιπλα ενός στιλ Μπαίνοντας σε ένα σπίτι που έχει μόνο ένα στιλ διακόσμησης θα νιώσετε αμέσως ότι έχει έλλειψη χαρακτήρα. Συνδυάστε κομμάτια μοντέρνα με vintage και δημιουργήσετε έναν χώρο ιδιαίτερο με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
LIVE WELL

Ένα μικρό διαμέρισμα μόλις 65 τμ που θα σου δώσει υπέροχες ιδέες διακόσμησης!

Βρίσκεται στο Σιάτλ και είναι πραγματικά υπέροχο. Οι ένοικοι αυτού του μικροσκοπικού θα έλεγα διαμερίσματος έχουν εκμεταλλευτεί κάθε σπιθαμή...
Διαβάστε Περισσότερα