Να τι δεν θα έβαζε ποτέ στο σπίτι της μια διακοσμήτρια!

By

Μπορεί να μην είμαι επαγγελματίας διακοσμήτρια αλλά έχω εργαστεί τόσο πολλά χρόνια στον χώρο της διακόσμησης που μπορώ να σου πω και να σε συμβουλεύσω αρκετά.

Αυτή τη φορά θα αφήσω τους ειδικους να σου πουν τι δεν πρέπει να έχεις στο σπίτι σου. Τουλάχιστον η διακοσμήτρια, Marie Flanigan, σε συνέντευξή της αποκάλυψε τι δεν πρόκειται να βρούμε ποτέ στο δικό της σπίτι.

Μικρά χαλιά Το ιδανικό μέγεθος για ένα χαλί είναι αυτό που καλύπτει σχεδόν όλο το πάτωμα. Τα μικρά χαλιά κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται πιο μικρό από ότι πραγματικά είναι και είναι οπτικά περίεργα.

Ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα 43 τμ που θα σου δώσει όμορφες ιδέες διακόσμησης!

Έργα τέχνης που πάνε σετ με τη διακόσμηση του σπιτιού Βάλε στον χώρο σου πίνακες και έργα τέχνης που αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα σου και δεν ταιριάζουν απόλυτα με τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Ανούσια αντικείμενα Η διαδικασία της διακόσμησης ενός σπιτιού είναι χρονοβόρα. Αποφεύγετε να γεμίζετε το σπίτι σας με όμορφα αντικείμενα που όμως δεν έχουν κανένα νόημα για εσάς. Αντιθέτως γεμίστε το με διακοσμητικά που αγαπάτε.

Κουρτίνες κρεμασμένες από πολύ χαμηλά Μην κάνετε αυτό το λάθος και αν το έχετε ήδη κάνει διορθώστε το. Κρεμάστε τις κουρτίνες σας από όσο πιο ψηλά γίνεται για να δώσετε ύψος στον χώρο σας.

Έπιπλα ενός στιλ Μπαίνοντας σε ένα σπίτι που έχει μόνο ένα στιλ διακόσμησης θα νιώσετε αμέσως ότι έχει έλλειψη χαρακτήρα. Συνδυάστε κομμάτια μοντέρνα με vintage και δημιουργήσετε έναν χώρο ιδιαίτερο με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Noodles Γλυκοπατάτας: Φτιάξε το απόλυτο υποκατάστατο των ζυμαρικών στο σπίτι!

Για όσους θέλουν να αποφύγουν τη γλουτένη ή απλά ψάχνουν ένα πιο υγιεινό και με λιγότερες θερμίδες υποκατάστατο των...
Διαβάστε Περισσότερα