Νέα έρευνα: Τα ζευγάρια που κάνουν ΑΥΤΟ μαζί, μένουν για πάντα μαζί!

By

Αν έχεις προσπαθήσει ποτέ να αλλάξεις τη διατροφή σου και να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής ξέρεις πόσο πιο δύσκολο είναι αυτό όταν ο σύντροφός σου είναι αλλού και δεν σε ακολουθεί.

Μια νέα έρευνα έρχεται να σου πει ότι τα ζευγάρια που κάνουν δίαιτα μαζί ή που ακολουθούν τον ίδιο υγιεινό, διατροφικό τρόπο ζωής, μένουν μαζί και είναι πιο ικανοποιημένα με τη σχέση τους από ότι εκείνα που δεν το κάνουν.

Η έρευνα που έγινε σε 1000 ανθρώπους έδειξε ότι πάνω από το 95% των ανθρώπων που προσέχουν τη διατροφή τους έχουν σχέση με ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Και το 60% εκείνων που τώρα προσέχουν τι τρώνε αλλάξανε λόγω του ότι ήθελαν να ακολουθήσουν τις συνήθειες του συντρόφου τους.

Το να βρεις τι θα φας το βράδυ είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση αλλά γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν εσύ και ο σύντροφός σου έχετε διαφορετικές διατροφικές συνήθειες.

Ένα άλλο αποτέλεσμα που έβγαλε η έρευνα αφορούσε το είδος της διατροφής που έκαναν τα ζευγάρια που πήραν μέρος. Τα περισσότερα ζευγάρια ακολουθούσαν μια χορτοφαγική διατροφή και μετά τα ζευγάρια που έκαναν μεσογειακή διατροφή.

Τέλος, τα ζευγάρια που δεν έκαναν καθόλου δίαιτα ήταν πιο χαρούμενα και ευτυχισμένα από εκείνα όπου ο ένας από τους δύο έκανε δίαιτα και ο άλλος όχι.

Επομένως, το τι διατροφή κάνεις εσύ και ο σύντροφός σου μπορεί να έχει επίπτωση στη σχέση σας, Καλό είναι να βρίσκεστε στην ίδια σελίδα και όταν ο ένας κάνει δίαιτα να συμμετέχει και ο άλλος.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News