Οι 7 καλύτεροι τρόποι για να οργανώσεις το ψυγείο σου!

By

Πόσες φορές σου έχει τύχει να ανοίξεις το ψυγείο σου και να μην μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις; Επειδή είμαι σίγουρη πως η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι “πολλές”, δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω.

Σου έχω 7 τρόπους για να βάλεις σε τάξη το ψυγείο σου.

Μαγνητικά μπολάκια αποθήκευσης Το μόνο που έχεις να κάνεις για να φτιάξεις μόνη σου αυτά τα μπολάκια είναι να τους κολλήσεις στον πάτο από την έξω μεριά έναν μαγνήτη. Με αυτά θα εξοικονομήσεις αρκετό χώρο μέσα στο ψυγείο σου.

Καρτέλα αυγών Πάρε μισή καρτέλα αυγών -το κάτω μέρος- και βάλε μέσα σε αυτήν όλες τις μαγιονέζες, τις κέτσαπ και τις μουστάρδες που έχεις μέσα στο ψυγείο σου.

Ετικέτες Αυτός είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να βρίσκεις πάντα αυτό που ψάχνεις. Βάλε ετικέτες σε διάφορα σημεία του ψυγείου σου και οργάνωσε τα τρόφιμά σου με βάση τις ετικέτες αυτές.

Καθαρά ράφια Για να διατηρείς πάντα καθαρά τα ράφια σου και να μην χρειάζεται να τα καθαρίζεις συνέχεια δεν έχεις παρά να βάλεις πάνω σε κάθε ράφι πλαστική μεμβράνη τροφίμων. Έτσι κάθε φορά που αυτή λερώνεται μπορείς απλά να την αφαιρείς και να βάζεις άλλη στη θέση της.

Κουτί με τα τρόφιμα που πρέπει να φας πρώτα Φτιάξε ένα κουτί και κόλλησε πάνω του μια ετικέτα που θα λέει “Φάε με πρώτα”. Μέσα σε αυτό το κουτί μπορείς να βάζεις όλα τα προϊόντα που είναι έτοιμα να λήξουν έτσι ώστε να μην ξεχνάς να τα καταναλώνεις πρώτα.

Γωνιά για σνακ Αφιέρωνε λίγο χρόνο μια φορά την εβδομάδα για να φτιάχνεις μικρά σνακ για εσένα και τα παιδιά σου. Βάζε τα μέσα σε σακουλάκια τα οποία κλείνουν με zip και έχε τα έτοιμα για φάγωμα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Χρησιμοποίησε όλο τον χώρο του ψυγείου Με τη βοήθεια του μαγνήτη μπορείς να κρεμάς μπουκάλια και άλλα κουτιά με τρόφιμα από το “ταβάνι” του ψυγείου σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News