zwdia_keepup

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 22 έως 28/1/2018

By

Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 22 έως 28 Ιανουαρίου 2018;

Από τον Γιώργο Σαλαμά, www.e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον νέο είναι ότι ο κυβερνήτης σου. ο Άρης θα μετακινηθεί στις 26 και θα περάσει από τον Σκορπιό στον Τοξότη, σε μια πολύ πιο αισιόδοξη, θετική και συμβατή θέση για σένα. Στον Σκορπιό δεν μπορούσε να εκφραστεί όπως ήθελε, υπήρχε μια ένταση που δεν εκφραζόταν ενδεχομένως, ίσως και ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Η νέα του θέση όμως είναι ενθουσιώδης, θέλει νέα ξεκινήματα και αν είσαι αδέσμευτος αυτά θα αφορούν και στον συναισθηματικό τομέα. Εξάλλου είσαι σε μια ιδιαίτερα κοινωνική φάση, για αρκετό καιρό ακόμη θα νιώθεις ανοιχτός απέναντι σε νέους ανθρώπους και καταστάσεις και θα έχεις ευκαιρίες να εκμεταλλευτείς αυτή σου τη διάθεση, να κυκλοφορείς στα κατάλληλα μέρη με τα κατάλληλα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής και ο Δίας στις 25 πραγματοποιούν μια πολύ αρμονική όψη που σχετίζεται και με τη συναισθηματική σου ζωή, ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις μακροχρόνιες σχέσεις κάτι που αφενός δεν συμβαίνει και πολύ συχνά, και αφετέρου είναι ένα από τα πιο θετικά “ουράνια” συμβάντα για αυτόν τον τομέα. Η συνεργασία του με τον επικοινωνιακό και κοινωνικό Ερμή μπορεί να σημαίνει μεταξύ άλλων και μια γνωριμία ή μια νέα σχέση σε ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή με ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από εσένα πολύ πιθανό και διαφορετικής κουλτούρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης θα μετακινηθεί στις 26 για να βρεθεί στον έβδομο οίκο σου, στο απέναντί σου ζώδιο δηλαδή που συμβολίζει τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες κάτι που αποτελεί ένδειξη 1. ότι θα πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, ότι θα γίνεις περισσότερο διεκδικητικός, θα ζητήσεις αυτό που θέλεις σε όλα τα είδη σχέσεων και ότι θα κάνεις νέα και ενθουσιώδη ξεκινήματα Πρόσεξε μόνο να μην παραείναι ενθουσιώδη γιατί η υπερβολική απογείωση μπορεί να φέρει και απότομη προσγείωση και δεν είναι καθόλου κλισέ αυτό (ακόμη και αν μοιάζει). Όμως όπως και να έχει, οι σχέσεις θα σε απασχολήσουν και θα ήταν καλό να είσαι διακριτικός και διπλωματικός. 2. και οι άλλοι μπορεί να γίνουν διεκδικητικοί προς εσένα, κάτι που μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο, να νιώθεις δηλαδή μια σχετική πίεση. Ένας δίδυμος που πιέζεται μπορεί να αντιδράσει σπασμωδικά και δεν το θέλουμε καθόλου αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία είναι μια εκπληκτική όψη στις 25 που σχετίζεται με τον έρωτα και τη συντροφικότητα. Ο Ερμής μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία, ως πλανήτης επικοινωνιακός και κοινωνικός και ο Δίας μπορεί να φέρει ενθουσιασμό, βρίσκεται στον πέμπτο οίκο της συναισθηματικής σου ζωής και ο ενθουσιασμός σχετίζεται είτε με αυτήν είτε με ένα δημιουργικό σχέδιο. Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο Κρόνος βρίσκεται μαζί με τον Πλούτωνα στον οίκο των σχέσεων, κάτι που τις καθιστά ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση που πολλές φορές χρειάζεται πολύ προσεκτικό χειρισμό. Οι σχέσεις σου πλέον θα έχουν γερά θεμέλια και θα στηρίζονται κάπου, καμία δεν θα είναι στον αέρα. Αυτό το “κάπου”, είναι ένα περισσότερο συναισθηματικό στοιχείο, αλλά και εμπειρίες που μπορούν να δημιουργήσουν οικειότητα.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη λοιπόν βρίσκεται ήδη στον έβδομο οίκο της συντροφικότητας και αυτή είναι μια ένδειξη ότι η επικοινωνία μπορεί να βελτιωθεί και να γίνει περισσότερο ζεστή, να υπάρξει κατανόηση και θέληση και από τις δύο πλευρές για ισορροπία. Με τις δυσκολίες του Δεκεμβρίου και των πρώτων ημερών του Ιανουαρίου μπορεί να ένιωθες ότι δοκιμάζονται τα νεύρα, η υπομονή σου και οι αντοχές σου, αλλά κάποια στιγμή έρχεται ένα τέλος στις δοκιμασίες. Εκτός από την ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης στο απέναντι σου ζώδιο, και ο Άρης βρίσκεται σε ένα σημείο που σχετίζεται με τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή και σε κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικό και σου δίνει μια αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά και ότι η επαφή σου με τον κόσμο είναι ουσιαστική και ζεστή. Εννοείται ότι με την Αφροδίτη και τον Άρη σε αυτά τα σημεία ο έρωτας και κάτι νέο στη συναισθηματική σου ζωή είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό στον πέμπτο οίκο σου με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Ερμή (κυβερνήτη σου) δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Και όταν μιλάμε για τον εν λόγω οίκο, αναφερόμαστε στον έρωτα και τη δημιουργικότητα, δύο έννοιες στενές συνδεδεμένες μεταξύ τους. Οι εξελίξεις είναι καρμικές, κάποιες φορές είναι έντονες, ο έρωτας γίνεται μια σοβαρή υπόθεση, όχι απλώς ένα χαρούμενο παιχνίδι που δεν έχει και πολλές ευθύνες. Δεν είναι ακριβώς έτσι πλέον, το στοιχείο της αγάπης συνήθως δεν λείπει και, αν λείπει, τότε η σχέση δεν σε γεμίζει. Η πολύ αρμονική όψη του Ερμή με τον Δία είναι πιθανό να σχετίζεται με μια νέα γνωριμία ή με μια συνάντηση με μια παλιά και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον. Πλέον όμως να θυμάσαι αυτό που είπαμε και θα λέμε συχνά: ο έρωτας με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δεν είναι ακριβώς “παιχνίδι”.

ΖΥΓΟΣ

Όταν τόσοι πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι στον Αιγόκερω, και ισχυροί πλανήτες, όπως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, εκτός από το σπίτι που μπορεί να σε απασχολεί λόγω κάποιων αλλαγών, όπως μια μετακόμιση, υπάρχει ένα θέμα και με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας που κατά καιρούς μπορεί να νιώθεις ότι δεν είναι αρκετή, ενώ άλλες φορές μπορεί να νιώθεις ότι συναισθηματικά είσαι ασφαλής και βέβαιος για το τι συμβαίνει, τι νιώθεις και τι νιώθουν οι άλλοι. Εξάλλου είσαι Ζυγός και η αναζήτηση της ισορροπίας είναι στη φύση σου. Παρεμπιπτόντως, η ισορροπία θα έρθει, αλλά ήταν ποτέ μόνιμη ή είναι λογικό να περιμένουμε να είναι μόνιμη; Προς το παρόν η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή και αυτό είναι καλό είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Αν δεν είσαι, τα πράγματα γίνονται περισσότερο εύκολα, η επικοινωνία πιο ζεστή, εσύ πιο προσιτός-ή και το ίδιο και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή κάποιο άλλο, που εμφανίζεται ξαφνικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στις 25 είναι μια υπέρ αρμονική όψη: πρώτα από όλα, ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου κάτι που από μόνο του είναι εκπληκτικό. Ο Ερμής από την άλλη βρίσκεται σε έναν πολύ κοινωνικό οίκο (μαζί με τον κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, και τον Κρόνο) που σημαίνει ότι μπορεί να προκύψει μια “καρμική” γνωριμία, επαφή, συνάντηση. Η επικοινωνία επίσης είναι διαφορετική, πιο ουσιαστική, λιτή και πάει κατευθείαν στο κέντρο. Συν του ότι η διαίσθησή σου είναι αξεπέραστη. Στις 26 φεύγει και ο Άρης από το ζώδιό σου, που ναι μεν σου έδινε ενέργεια και ερωτισμό, αλλά και τώρα που θα χαλαρώσεις λίγο χωρίς την παρουσία του και που θα μπορείς να δεις πιο “ψύχραιμα” κάποιες καταστάσεις, δεν θα είναι άσχημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τις 26 ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου δίνει απίστευτη ενέργεια, η οποία θα διοχετευθεί σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν και τα αποτελέσματα μπορούν, αν το θες κι εσύ, να είναι εντυπωσιακά. Ο Άρης εκτός από ενέργεια δίνει και σεξαπίλ, έντονη γοητεία και μαγνητισμό και φέρνει έναν ενθουσιασμό και μια τάση για παρόρμηση στον συναισθηματικό τομέα. Μπορείς να είσαι όσο διεκδικητικός-ή θέλεις, αλλά δεν χρειάζεται να δείχνεις ότι είσαι έτοιμος να προσφέρεις περισσότερα από όσα μπορείς να αντέξεις. Η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σου της επικοινωνίας και των νέων γνωριμιών είναι σε μια πάρα πολύ σημαντική θέση για τους αδέσμευτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιανουάριος ήταν μήνας – σταθμός, με ένα τρελό πανηγύρι από πλανήτες στο ζώδιό σου που σημαίνει ότι οι αλλαγές και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό επίπεδο ήταν πολλές και ότι συνεχίζονται ακόμη. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτοί οι πλανήτες έχουν διάθεση συνεργασίας και όχι σύγκρουσης, με αποτέλεσμα να έχεις εξελίξεις σε πολλούς τομείς, όπως και στον συναισθηματικό. Το εκπληκτικό εξάγωνο του Ερμή (στο ζώδιό σου) με τον Δία, πλανήτη της τύχης και της επέκτασης (στον οίκο των κοινωνικών σχέσεων και της δικτύωσης) αποτελεί ένδειξη σημαντικών γνωριμιών. Ο Άρης από τις 26 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και αυτό μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια σκέψεις και συναισθήματα που θέλουν επεξεργασία. Σε αυτή τη φάση προσπάθησε να αποφύγεις την απομόνωση, μερικές φορές οι απορίες και οι γρίφοι που δημιουργούνται στο μυαλό σου λύνονται πιο εύκολα όταν είσαι με ανθρώπους παρά όταν είσαι μόνος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάτι που αποτελεί απόλυτα θετική ένδειξη για τη συναισθηματική σου ζωή. Μπορεί αυτή την περίοδο να είναι σημαντικό να δεις λίγο από απόσταση τη σχέση σου, αν είσαι σε σχέση, ώστε να μπορέσεις να την αξιολογήσεις πιο αντικειμενικά, μερικές φορές η συνήθεια μας κάνει να εκνευριζόμαστε με πράγματα ασήμαντα ή να παραβλέπουμε τα θετικά στοιχεία του άλλου που μπορεί να εξισορροπούν την κατάσταση. Καλό θα ήταν να μπορείς να δεις αυτόν που έχεις δίπλα σου περισσότερο “σφαιρικά”. Αν δεν είσαι σε σχέση η Αφροδίτη μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες, όπως και ο Άρης που από τις 26 θα βρίσκεται στον πιο κοινωνικό οίκο σου, τον ενδέκατο που συνδέεται και με τη δικτύωση γενικότερα.

ΙΧΘΥΣ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία είναι μια πολύ θετική όψη για την κοινωνική σου ζωή, η οποία μπορεί να φέρει ένα ταξίδι, μια νέα γνωριμία, ίσως με ένα πρόσωπο από το εξωτερικό. Το ενδιαφέρον είναι ότι στον εν λόγω οίκο σου, της κοινωνικής ζωής και της δικτύωσης, βρίσκονται πολλοί και σημαντικοί πλανήτες αυτή την περίοδο, οι οποίοι συνεργάζονται μεταξύ τους με έναν εξαιρετικό και πολύπλοκο τρόπο. Πολύ θετικό επίσης είναι ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και τις εσωτερικές διεργασίες κάτι που είναι πολύ ενθαρρυντικό επειδή βγαίνει στις σχέσεις σου με τους άλλους. Επίσης, η αλήθεια είναι ότι όταν νιώθεις ισορροπημένος ψυχολογικά, οι επιλογές σου είναι περισσότερο σαφής και πιο κοντά στις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News