Πανσέληνος Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει το κόκκινο φεγγάρι και θα φέρει τα πάνω κάτω!

By

Θέλετε να μάθετε ποια ζώδια θα επηρεάσει η πανσέληνος Νοεμβρίου και θα φέρει τα πάνω-κάτω;

Στις 19 Νοεμβρίου, είναι μία ημερομηνία πολύ σημαντική, καθώς η πανσέληνος του Νοεμβρίου – γνωστή και ως «Φεγγάρι του Κάστορα» (καθώς τότε οι κάστορες ετοιμάζονται για τον χειμώνα), θα συμπέσει με τη μεγαλύτερη μερική έκλειψη Σελήνης του αιώνα.

Πάμε να δούμε τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος Νοεμβρίου:

Ταύρος

Η Πανσέληνος στις 19 του Νοέμβρη είναι στο δικό σας ζώδιο. Να είστε προετοιμασμένοι για έξτρα ευαισθησία αλλά και νεύρα σε όλους τους σημαντικούς τομείς και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σας. Μην ξεχνάτε πως η Πανσέληνος αυτή, οδηγεί σε καταλυτικές αλλαγές και προσπαθήστε να αποφύγετε σοβαρές ρήξεις και εντάσεις.

Λέων

Η Πανσέληνος αλλά και η Έκλειψη Σελήνης στις 19 Νοεμβρίου, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια επαγγελματικά ζητήματα που θα σας προβληματίσουν. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να δράσετε με λογική και ψυχραιμία, για να μην κάνετε παρορμητικά πράγματα που πιθανό είναι ότι θα μετανιώσετε.

Σκορπιός

Η Σελήνη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, θα φέρει πολλές αλλαγές στις σχέσεις τόσο φιλικές όσο και ερωτικές. Δεν είναι απίθανες οι εντάσεις και οι ρήξεις και είναι πολύ σημαντικό να δράσετε ψύχραιμα ιδιαίτερα όσον αφορά στις πιο προσωπικές σας σχέσεις, με έμφαση τις αισθηματικές.

Υδροχόος

Η ημέρα αυτή, είναι γεμάτη «κόκκινα σημαιάκια» όσον αφορά σε προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια. Πιθανά ξεσπάσματα και προβλήματα θα σας απασχολήσουν οπότε δράστε με σοφία και σύνεση. Ίσως υπάρχουν σκέψεις για επιστροφή σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, όμως καλό είναι να την περιορίσετε καθώς οι πιθανότητες να ξαναπληγωθείτε είναι πολλές

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News