Ποιο είναι το χρώμα των ματιών σου, να σου πω ποιος είσαι;

By

Σου έχει περάσει από το μυαλό, ότι από το χρώμα των ματιών μπορείς να καταλάβεις κάποια στοιχεία για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του άλλου;

Τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής μας και των συναισθημάτων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν χρειάζεται να έχει κάποιος εντυπωσιακό χρώμα ματιών για να μας τραβήξει το ενδιαφέρον.

Μάθε λοιπόν τι λένε τα μάτια σου για την προσωπικότητα σου για το κάθε χρώμα ξεχωριστά

Μαύρα μάτια

Συνήθως όταν αναφερόμαστε σε μαύρα μάτια εννοούμε τα αρκετά σκούρα καστανά μάτια, τα οποία ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Τα μαύρα μάτια είναι πολύ εντυπωσιακά λόγω της σπανιότητας τους. Το χρώμα αυτό συνδέεται με το μυστήριο και την διαίσθηση! Οι άνθρωποι με μαύρα μάτια συνήθως είναι πολύ αξιόπιστοι και υπεύθυνοι, μυστικοπαθείς και ξέρουν να κρατάνε κρυμμένα καλά και τα μυστικά των άλλων. Το αρνητικό τους; Είναι απρόθυμοι να αρχίσουν νέες φιλίες και να ερωτευτούν. Πιθανώς δείχνουν πιο απόμακροι, αλλά πάντα στο τέλος δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

1Καστανά μάτια

Το πιο συνηθισμένο χρώμα ματιών στον κόσμο είναι το καφέ και κυρίως το ανοιχτό. Αυτό που χαρακτηρίζει όσους έχουν καστανά μάτια είναι η αυτοπεποίθηση που έχουν, αλλά και η απλότητα σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα. Συνήθως είναι ανεξάρτητοι, ευγενικοί και θέλουν να κάνουν διαρκώς νέους φίλους και να γνωρίζουν τα πάντα, ενώ προσπαθούν να βοηθούν τους πάντες. Λατρευουν την φύση και τους πλημμυρίζει η αποφασιστικότητα. Μερικές φορές ίσως να αργούν να βρουν τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους στους άλλους.

499173Γκρι μάτια

Σπανιότατο! Αυτό το χρώμα το έχουν κυρίως όσοι είναι γεννημένοι ηγέτες! Έχουν δυνατό χαρακτήρα, είναι σοφοί, δημιουργικοί και πολύ ευγενικοί. Είναι οι λιγότερο επιθετικοί άνθρωποι και ταυτόχρονα πολύ παθιασμένοι με ότι και αν κάνουν, αλλά και αρκετά σταθεροί στις σχέσεις τους. Έχουν πολύ θετική σκέψη και αυτό κάποιες φορές τους κάνει να μην βλέπουν ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί.

imdb_angelina_-jolieΠράσινα μάτια

Οι άνθρωποι με πράσινα μάτια είναι συνήθως ισχυροί, με φρέσκες ιδέες και ευφυείς. Φέρνουν “φρέσκο αέρα” και την “αναζωογόνηση”.Έχουν κάτι μυστηριώδες και αινιγματικό στο βλέμμα τους. Ειναι συμπονετικοί, περίεργοι και θέλουν να ανακαλύπτουν πρώτοι κάθε τι νέο. Έχουν όρεξη για ζωή, θέλουν να ζουν τα πάντα στο έπακρο και παθιάζονται με πολλά πράγματα. Το μόνο τους αρνητικό στοιχείο είναι ότι ζηλεύουν πολύ εύκολα, επειδή είναι ανταγωνιστικοί.

7775590106_rihannaΜπλε μάτια

…τα πιο πολυσυζητημένα! Όσοι έχουν αυτό το χρώμα συνήθως είναι ήσυχοι, έξυπνοι, ευγενικοί και λατρεύουν τις σχέσεις. Αυτό όμως που βάζουν πάνω απ’ όλα είναι την ευτυχία των γύρω τους. Ειναι εξωστρεφείς και χαρούμενοι άνθρωποι και τους αρέσει η δέσμευση. Το αρνητικό τους; Είναι ευκολόπιστοι και πολλές φορές παραστρατούν χωρίς καν να το καταλάβουν.

1389020631375.cached

Εσύ τι χρώμα μάτια έχεις;… Να σου πω τι τύπος είσαι…

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News