Πώς είναι να παραιτείσαι από τη δουλειά σου, να αφήνεις τα πάντα πίσω σου και να μετακομίζεις στην Χαβάι;

By

Δεν είναι δύσκολο να κάτσεις χαλαρά και να φανταστείς ότι αφήνεις τα πάντα πίσω σου για να πας να ζήσεις σε κάποιο τροπικό νησί. Μπορείς να το κάνεις, όμως, στην πραγματικότητα;

Διάβασε παρακάτω την ιστορία της κοπέλας που έκανε ακριβώς αυτό όπως το εξιστορεί η ίδια.

“Κάποια στιγμή αυτή η φαντασίωση έγινε αναγκαιότητα. Ήθελα μια αλλαγή ύστερα από μια δύσκολη χρονιά. Έτσι, ύστερα από αρκετό ψάξιμο, έβγαλα για τον εαυτό μου ένα εισητήριο χωρίς επιστροφή, παραιτήθηκα από τη δουλειά μου, είπα αντίο στο Σαν Φρανσίσκο και είπα Αloha στην Χαβάι.

Οι πρώτες μέρες ήταν σαν διακοπές καθώς είχα και την αδερφή μου και τον σύντροφό μου μαζί στο νησί. Κάποια στιγμή όμως ανακλάυψα πως το νησί δεν ήταν μόνο διακοπές. Μόλις έφυγαν και οι φίλοι μου έμεινα μόνη στο σπίτι, εγώ και ο εαυτός μου.

Έμενα στο Σαν Φρανσίσκο για 2 χρόνια. Είχα κάνει φίλους που είχαν γίνει οικογένεια. Λάτρευα τη δουλειά μου και τους ανθρώπους με τους οποίους δούλευα. Έβγαινα με κάποιον που αγαπούσα. Είχα ένα όμορφο υπνοδωμάτιο και θέα από το παράθυρο. Μέσα μου όμως πάλευα με την χρόνια κατάθλιψη και το άγχος. Η πόλη και οη γρήγοροι ρυθμοί της δεν βοηθούσαν.

Έτσι αποφάσισα να πάω να ζήσω κάπου πιο ήσυχα. Το νησί ήταν πανέμορφο αλλά η αλήθεια είναι πως όπου κι αν μένεις στον κόσμο τα συναισθήματα σε ακολουθούν. Εξακολουθείς να έχεις παρελθόν. Οι ανασφάλειές σου δεν εξαφανίζονται. Οι φόβοι είναι ακόμα εκεί.

Τις πρώτες εβδομάδες στο νησί κατάλαβα ότι στη Χαβάι δεν είχα πάει για διακοπές. Είχα πάει για να ζήσω. Ένα όνειρο που έκανα περίπου 10 χρόνια είχε γίνει πλέον πραγματικότητα.

Δεν ήμουν μόνη, ήμουν ένα τηλέφωνο μακριά από αυτούς που αγαπούσα αλλά τις περισσότερες ώρες της ημέρας είμασταν εγώ και ο εαυτός μου. Προς το παρόν αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου με βοηθάει να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου και αυτό μου αρέσει πολύ”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News