Πώς να κάνεις κάθε στόχο σου πραγματικότητα! (Υπάρχει manual λέμε)

By

…ή αλλιώς “Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάθεσαι και να περιμένεις τα όνειρά σου να γίνουν από μόνα τους πραγματικότητα”.

Δεν θα υπάρξει ποτέ η σωστή στιγμή για να κάνεις κάτι. Η σωστή στιγμή είναι πάντα το “τώρα”. Για να γράψω αυτό το άρθρο εμπνεύστηκα από το πρώην supermodel, Molly Sims, η οποία έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο The Everyday Supermodel. Εκεί μιλάει για τη ζωή της και για το πώς κατάφερε να γίνει μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και ηθοποιός και μαμά δύο παιδιών.

Τα πράγματα ποτέ δεν είναι απλά για κανέναν. Λίγοι είναι οι άνθρωποι που πετυχαίνουν όλα όσα θέλουν με ευκολία αλλά η επιτυχία τους δεν κρατάει πολύ. Γυναίκες που βλέπεις να έχουν καταφέρει πράγματα δεν τα κατάφεραν χωρίς κόπο και μόχθο. Η Molly για παράδειγμα γυμναζόταν 6 φορές την εβδομάδα για να μπορέσει να βρεθεί στο εξώφυλλο του Sports Illustrated. Eγώ δουλεύω νύχτα-μέρα για να μπορώ να κάνω όλα όσα θέλω. Και δεν λέω πως είμαι σούπερ επιτυχημένη αλλά τουλάχιστον δίνω όλο μου τον εαυτό (ή το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού) για να κάνω όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα.

Κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει τη ζωή που θέλει. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να εργαστεί για να φτάσει στον στόχο του.

kl_epitixia01

Δεν μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι αν δεν αλλάξεις πρώτα τη σκέψη σου. Αν το μυαλό και η σκέψη σου είναι κολλημένα δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγεις από την τωρινή σου ζωή. Ξεκίνα σκεπτόμενη τι θέλεις να πετύχεις (μην φοβάσαι να βάζεις μεγάλους στόχους) και ποιες είναι οι συμπεριφορές που ακολουθείς και σε κρατούν πίσω. Πρέπει να αλλάξεις το “μέσα” σου για να αλλάξει το έξω σου καθώς και ολόκληρη η ζωή σου.

kl_epitixia02

Παρατήρησε τη ζωή σου και δες μήπως ακολουθείς κάποια συμπεριφορά που δεν σε βοηθάει να προχωρήσεις. Αν, για παράδειγμα, θέλεις να αποκτήσεις κάποια σχέση αλλά το μόνο που κάνεις είναι να κάθεσαι συνεχώς στο σπίτι σου με τους γονείς σου, τότε λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να βρεις σχέση. Ο τρόπος που ζεις κάνει το σύμπαν να νομίζει πως αυτός είναι ο τρόπος που θέλεις να ζεις. Πρέπει να βγεις έξω, να γνωρίσεις κόσμο και να καταλήξεις στο άλλο σου μισό. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα πράγματα (επαγγελματικά, φιλικά κλπ). Κάνε το πρώτο βήμα για να έρθουν και τα επόμενα. Κανείς δεν πήγε μπροστά χωρίς να τολμήσει, να πονέσει, να πέσει και να ξανασηκωθεί.

Μην φοβάσαι να πέσεις, μην φοβάσαι να πιάσεις πάτο. Μόλις τον αγγίξεις θα αρχίσει και πάλι η ανάβαση… και πραγματικά αξίζει τον κόπο. Just do the leap!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News