Που μπορείς να αποθηκεύεις τα φορεμένα (αλλά όχι βρώμικα) ρούχα σου;

By

Το να φυλάς τα φορεμένα σου ρούχα στην ντουλάπα μαζί με τα καθαρά είναι μια εντελώς λάθος τακτική την οποία πρέπει να εγκαταλείψεις. Καλό είναι τα φορεμένα ρούχα να μην μπερδεύονται με τα καθαρά. 

Πού μπορείς, όμως, να τα αποθηκεύεις μέχρι να τα φορέσεις και πάλι τουλάχιστον ακόμα μια φορά;

Σε γατζάκια στους τοίχους Βάλε μερικά γατζάκια σε έναν από τους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σου για να μπορείς να κρεμάς σε αυτά τα φορεμένα σου ρούχα.

Σε μια κρεμάστρα στην πόρτα Βάλε μια κρεμάστρα στην πόρτα της κεβατοκάμαρας έτσι ώστε να κρεμάς από αυτήν τα φορεμένα σου ρούχα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς μάλιστα να κρύβεις και τα ρούχα σου πίσω από την πόρτα ενώ δεν χρειάζεται να κάνεις και κάποια τρύπα στον τοίχο.

Σε μια σκάλα Μια σκάλα -που είναι και πολύ της μόδας- θα σε βγάλει από την δύσκολη κατάσταση. Μπορείς να ακουμπάς σε αυτήν ρούχα που έχεις φορέσει αλλά και τσάντες και αξεσουάρ που θέλεις να έχεις πρόχειρα.

Στην ντουλάπα Αν έχεις το χώρο στην ντουλάπα σου μπορείς να αφιερώνεις ένα ράφι σε αυτά τα ρούχα. Οτιδήποτε είναι αρκετά καθαρό για να το φορέσεις είναι αρκετά καθαρό για να μπει και πάλι στην ντουλάπα σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News