Πρωινή ρουτίνα: Όλα όσα πρέπει να μάθεις να κάνεις πριν κλείσεις τα 30!

By

Περνάμε τα 20 για να καταλάβουμε τι παίζει και όταν πλησιάζουμε πλέον τα 30 έχουμε ψιλοκαταλάβει πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Το πώς θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας, το τι θα κάνουμε το πρωί επηρεάζει συνήθως όλη την υπόλοιπη μέρα και αυτός είναι ο λόγος που το ποια θα είναι η πρωινή σου ρουτίνα είναι τόσο σημαντικό.

Μην ξαναπατήσεις το snooze: Το να πατήσεις το snooze έστω και μια φορά μπορεί να επηρεάσει το μοτίβο του ύπνου σου. Με το που θα χτυπήσει το ξυπνητήρι μάθε να σηκώνεσαι αμέσως και να κάνεις την πρωινή σου προπόνηση.

keep_prwi01

Κάνε κάτι μικρό: Έχει αποδειχτεί ότι ακόμα και η πιο μικρή δουλειά που θα κάνεις με το που θα ξυπνήσεις θα σε βοηθήσει να είσαι παραγωγική όλη μέρα. Στρώσε, λοιπόν, το κρεβάτι σου και θα διαπιστώσεις πως ακόμα και αυτό αρκεί.

Ξεκίνα την ημέρα σου με γυμναστική: Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, γυμνάζεται πολύ νωρίς το πρωί. Ξεκινάει την ημέρα του με ένα 45λεπτο πρόγραμμα άσκησης. Μια έντονη άσκηση το πρωί μπορεί να λειτουργήσει σαν σοκ για τον οργανισμό και να σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις ήδη πετύχει κάτι ακόμα κι αν είναι τόσο πρωί. Αν μπορείς να γυμναστείς πρωί-πρωί, μπορείς να κάνεις τα πάντα.

keep_prwi04

Άκου δυναμική μουσική: Οι ειδικοί λένε πως το να ακούς δυναμική και με ένταση μουσική το πρωί μπορεί να σε βοηθήσει να ξυπνήσεις πιο ευχάριστα.

Οργανώσου: Τι κοινό έχουν ο Sir Richard Branson και η Martha Stewart; Πέρα από το ότι είναι πολύ επιτυχημένοι, ξέρουν πολύ καλά πώς να αξιοποιούν σε μέγιστο βαθμό τα πρωινά τους έτσι ώστε να είναι πιο οργανωμένοι. Ο Branson ξεκινάει την ημέρα του κάνοντας ένα υψηλού επιπέδου πλάνο έτσι ώστε καμιά ώρα μέσα στην ημέρα του να μην πηγαίνει χαμένη. Η Stewart ξεκινάει την ημέρα της κάνοντας τις απαραίτητες δουλειές στο σπίτι της έτσι ώστε να μην ασχολείται με αυτό καθόλου στη διάρκεια της ημέρας.

keep_prwi02

Φρόντιζε το σώμα σου: Σου έχει τύχει να ξυπνάς και να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις ενέργεια; Μπορεί να φταίνε αρκετά πράγματα γι’αυτό. Η Cameron Diaz ξεκινάει την ημέρα της πιέζοντας τον εαυτό της να πιεί ένα μπουκάλι νερό για να νικήσει τα σημάδια της αφυδάτωσης μετά τον ύπνο. Η αφυδάτωση μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που αισθάνεσαι ότι δεν έχεις ενέργεια το πρωί.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News