Πώς να Δείχνεις Τέλεια σε Κάθε Φωτογραφία (6 tricks που έχουν αποτέλεσμα)!

By

Θέλεις πραγματικά να βγάλεις μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία που θα δείχνεις κάπως έτσι…

kl_baker01

Αλλά δυστυχώς βγαίνεις κάπως έτσι…

kl_baker02

Μην νιώθεις άσχημα και μην στεναχωριέσαι. Σου έχω όλα τα εργαλεία και τα μυστικά που χρειάζεσαι για να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία. Και είναι τόσο απλά που μέχρι και ΕΣΥ που είσαι άσχετη μπορείς να τα καταφέρεις. Διάβασε παρακάτω και ξεκίνα την εξάσκηση. Προλαβαίνεις μέχρι το ρεβεγιόν. 

Σπρώξε το κεφάλι σου μπροστά

Τι πιο απλό από το να τεντώσεις τον λαιμό σου (σαν περήφανος κύκνος) και να σπρώξεις το πρόσωπό σου λίγο μπροστά. Μπορεί να νομίζεις ότι θα δείχνεις γελοία αλλά αυτή η τόσο απλή κίνηση κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει πιο αδύνατο (το θέλεις πολύ αυτό τώρα που τρως τα μελομακάρονα τρία-τρία) ενώ δεν θα υπάρχει δείγμα διπλοσάγονου.

Μην κρύβεις το πρόσωπό σου με τα μαλλιά σου

Βάζοντας τα μαλλιά σου πίσω από τα αυτιά κάνεις τα ζυγωματικά σου να δείχνουν πιο ανεβασμένα. Αν δεν θέλεις να βάλεις τα μαλλιά σου και από τις δύο μεριές πίσω από τα αυτιά, βάλ’τα μόνο από τη μια. Θέλεις να φανεί και το εντυπωσιακό μακιγιάζ σου, δεν θέλεις;

kl_baker03

Δούλεψε τις γωνίες σου

Θέλεις να δείχνεις σαν blogger στις χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες σου; Τότε θα πρέπει να δουλέψεις κιόλας σαν αυτές. Ξέρεις πόσες ώρες περνούν μπροστά σε έναν καθρέφτη για να δουλέψουν τις γωνίες τους, να δουν ποιες είναι οι καλύτερές τους για να καταλήξουν να βγάζουν τόσο τέλειες φωτογραφίες; Καταρχάς μην κοιτάς ποτέ την κάμερα κατάματα και σε ευθεία. Δεν θα σε κολακέψει ποτέ αυτή η πόζα. Γύρνα το κεφάλι σου ελαφρώς προς τη μια μεριά δείχνοντας το καλό σου προφίλ. Και να θυμάσαι πως μια φωτογραφία βγαλμένη από ψηλά θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από μια φωτογραφία τραβηγμένη από χαμηλά.

Μην ξεχνάς ποτέ το φως

Όλοι ξέρουμε (ακόμα και η Μαρία, η κουτσή) ότι το φυσικό φως είναι το καλύτερο για να βγάλεις τις πιο τέλειες φωτογραφίες (εκτός αν είναι 12-2 το μεσημέρι και ο ήλιος καίει σαν τρελός). Αν, όμως, βρεθείς σε κάποιο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και θελήσεις να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες θα πρέπει να να μην κάτσεις κάτω από φως. Θα δημιουργηθούν σκιές εκεί που δεν τις θέλεις. Επίσης μην καθίσεις μπροστά από πολύ δυνατά φώτα. Ο ελαφρύς φωτισμός είναι ό,τι καλύτερο.

kl_baker04

Χαμογέλασε απαλά

Δεν χρειάζεται να χαμογελάς σαν τον Τζόκερ σε κάθε φωτογραφία που σε τραβάνε. Το έχουμε καταλάβει, είσαι θετικός άνθρωπος και περνάς καλά αλλά για να βγεις όμορφη στις φωτογραφίες θα πρέπει να είσαι πιο φειδωλή στα χαμόγελά σου. Για να σου βγει ένα πιο χαλαρό χαμογέλο προσπάθησε να κολλήσεις τη γλώσσα σου στο πίσω μέρος των δοντιών σου την ώρα που χαμογελάς.

kl_baker05

Βγάλε φωτογραφίες πριν γίνεις ντίρλα

Δεν χρειάζεται να βγάλεις φωτογραφίες μετά το δεύτερο ποτάκι. Ειδικά αν δεν σηκώνεις το ποτό μην μπεις καν στη διαδικασία. Θα γίνεις ρόμπα και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που επιθυμείς. Η καλύτερη ώρα για να βγάλεις τις φωτογραφίες που θέλεις είναι ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο ποτό όπου ναι μεν θα είσαι χαλαρή αλλά όχι τόσο ώστε να μην καταλαβαίνεις τι σου γίνεται. Έτσι κι αλλιώς έχεις να σκεφτείς τις γωνίες σου, το χαμόγελο και το φωτισμό. Νομίζεις ότι θα τα καταφέρεις έχοντας πιει κιόλας;

Love, Emily

My links:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/bakerandbeautiful/
INSTAGRAM: https://instagram.com/emilyvagia/
TWITTER: https://twitter.com/amaliavagia
PINTEREST: https://www.pinterest.com/emilyvagia/

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News