Η σάουνα σου χαρίζει παραπάνω χρόνια ζωής

By

Αν λιώνεις στην κυριολεξία στη σάουνα για πιο απαλή επιδερμίδα και λιγότερο λίπος, πρόσθεσε τώρα στη λίστα με τα θετικά της σάουνα κάτι ακόμα… την μακροζωία. Καλά διάβασες νέα έρευνα έρχεται να αναδείξει τη σάουνα ως ελιξίριο της μακροζωίας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στη Φιλανδία και τα ευρήματα της ήταν ιδιαίτερα θετικά κυρίως για τους άνδρες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι άνθρωποι που επισκέπτονται περισσότερο από μια φορά την εβδομάδα τη σάουνα, ζουν περισσότερο. Όπως όλα δείχνουν, η αποβολή των τοξινών μέσω του ιδρώτα ισχύει στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με παρόμοια ευρήματα του περιοδικού Journal of the American Medical Association, η χρήση σάουνας μπορεί να μειώσει και τον κίνδυνο αιφνίδιου καρδιακού θανάτου κατά 63 τοις εκατό, τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου κατά 50 τοις εκατό και να μειώσει κατά 40 τοις εκατό το ποσοστό θανάτου.

Μεγαλύτερο είναι το ποσοστό των ανδρών,που ζουν περισσότερο λόγω της σάουνας, όμως μην τα θέλουμε όλα δικά μας, είναι γεγονός πως οι γυναίκες ζουν περισσότερο έτσι κι αλλιώς….

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News