Η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου 2018 – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

By

Στις 31 Ιανουαρίου σχηματίζεται η πρώτη Σεληνική έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα. Κατά την περίοδο του φαινομένου θέματα δημιουργικότητας. Κλείνουν γεγονότα που μας απασχόλησαν τον περασμένο Αύγουστο.

Πώς η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα θα επηρεάσει τα ζώδια;

Παράλληλα μας απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με γυναίκες όπως είναι η μητρότητα και οι οικογενειακές σχέσεις. Βαθιά κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Ο τρόπος που εκφραζόμαστε μπορεί να χαρακτηριστεί αλαζονικός και  εγωιστικός. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένα χάσμα ανάμεσα σε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν θα λείψουν τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και οι αποκαλύψεις. Τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται μας επιβάλλουν μια καινούργια πραγματικότητα που αρχικά είναι δύσκολο να δεχτούμε.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου νέα δεδομένα έρχονται, που σας αλλάζουν την καθημερινότητα. Αρχικά ένα μοιραίο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας και σας ξυπνά συναισθήματα που έχετε να νιώσετε καιρό. Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα μεγάλο πάθος  που θα σας δώσει μια καινούργια οπτική στα πράγματα. Αν είστε ελεύθεροι θα   σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και την οικογένεια. Ίσως τώρα αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν απόγονο. Η διάθεση για φλερτ και διασκέδαση είναι ανεβασμένη. Θα παρουσιαστεί η ευκαιρία ξαφνικά ώστε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι έρχονται στο προσκήνιο. Ένα μέλος της οικογένειας σας ίσως χρειαστεί τη βοήθεια σας ή μπορεί να προκύψει μια εξέλιξη που θα αφορά τη σχέση σας με κάποιο άτομο από τον οικογενειακό σας περίγυρο. Το σπίτι γενικά θα σας απασχολήσει έντονα αυτές τις μέρες. Ίσως αποφασίσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση.  Ίσως πάλι μια ανακαίνιση απορροφήσει την ενέργεια σας. Παράλληλα πολλοί από εσάς θα προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία που θέλετε να κάνετε καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου σας απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις καθώς και θέματα που έχουν να κάνουν με συγγενείς και αδέρφια. Μια νέα ιδέα τριγυρίζει στο μυαλό σας και προσπαθείτε να την υλοποιήσετε. Μαθαίνετε κάποια γεγονότα που σας αφορούν και αγνοούσατε το προηγούμενο διάστημα και επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Γενικά είναι πολύ σημαντικό για εσάς να εκφραστείτε με διαφορετικούς τρόπους και να πάρετε την αναγνώριση που θεωρείτε ότι αξίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου σας απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με υλικά αγαθά αλλά και χρήματα. Θα προσπαθήσετε να κάνετε τα πάντα προκειμένου να νιώσετε οικονομικά ασφαλής. Παράλληλα μια μεγάλη αγορά που σκεφτόσασταν να κάνετε καιρό τώρα πραγματοποιείται. Προβάλλετε τα ταλέντα σας  και δείχνετε στους γύρω σας τα χαρίσματα αλλά και την αξία σας. Ήρθε η στιγμή που μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο όνειρο σας που έχει να κάνει με στοιχεία της προσωπικότητας σας που οι γύρω σας αγνοούσαν μέχρι σήμερα.

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 31 Ιανουαρίου επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής σας. Τους επόμενους μήνες θα πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα έχει να κάνει με την οικογενειακή σας κατάσταση. Ένας γάμος, η απόκτηση ενός απογόνου ή μια συγκατοίκηση είναι πιθανά σενάρια. Παράλληλα αλλαγές θα έχετε και στις φιλικές σας σχέσεις. Ίσως τα δεδομένα που θα σας γίνουν γνωστά θα σας αναγκάσουν να διακόψετε επαφές με κάποιο άτομο ή και το αντίθετο μια νέα φιλική σχέση να επηρεάσει θετικά τη ζωή σας. Τέλος πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας επιχειρηματικά ή θα κάνετε μια νέα συνεργασία που θα σας ωφελήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου  σας απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με τον ψυχισμό σας. Μαθαίνετε κάποια γεγονότα που αγνοούσατε και αλλάζετε άποψη για κάποια άτομα ή θέματα. Παράλληλα αποφασίζετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να απομακρυνθείτε από το σύνολο και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Πρόκειται για ένα διάστημα που αλλού θα είστε και αλλού θα επιθυμείτε να βρίσκεστε. Είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και να σχεδιάσετε τη ζωή σας για το επόμενο διάστημα. Τέλος μπορεί να ξεκινήσετε τώρα να υλοποιείτε μια ιδέα ή στόχο που όμως χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρωθεί.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου  σας απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με τους μελλοντικούς σας στόχους. Αυτό σημαίνει ότι  μπορεί να ενταχθείτε το διάστημα αυτό σε μια νέα ομάδα ή σύλλογο και να γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Ακόμα είναι πιθανό να αλλάξετε άποψη για ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να έρθετε κοντά με κάποιο άτομο που έχετε χαθεί καιρό. Παράλληλα αποφασίζετε τι θα κάνετε στη ζωή σας από εδώ και στο εξής και μπορεί να αλλάξετε κατεύθυνση και στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου υπάρχουν έντονες εξελίξεις στην καριέρα σας. Παίρνετε αναγνώριση από τους ανωτέρους σας μέσα από ένα εγχείρημα που αναλαμβάνετε και  κάνετε πραγματικότητα έναν μεγάλο σας στόχο. Ίσως αυτό το διάστημα χρειαστεί να εργαστείτε παραπάνω ώρες αλλά γρήγορα θα καταλάβετε ότι αξίζει τον κόπο. Παράλληλα θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε το δεσμό σας ή να αποκτήσετε έναν απόγονο. Όσοι είστε ελεύθεροι θα βρείτε κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει και θα σας εκπλήξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου στρέφετε το ενδιαφέρον σας στα ταξίδια και τις σπουδές. Αυτό σημαίνει ότι νέα σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή και καταφέρνετε να εξελίξετε τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο σας. Πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό είτε για αναψυχή είτε για ένα σεμινάριο ή συνεργασία.  Το σημαντικότερο της περιόδου είναι ότι αναγνωρίζετε τι σας ωφέλει και τι σας αφήνει στάσιμους και είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας τους κακούς παράγοντες. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά στα όνειρά σας και πολλοί από εσάς να τα πραγματοποιήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου σας απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι διευθετείτε δάνεια και προγραμματίζετε έξοδα. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μεγάλη αγορά που σκαφτόσασταν καιρό  και δεν αποκλείεται να σας επιστραφούν χρήματα που σας χρωστούσαν. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση με το ταίρι σας ή και το ακριβώς αντίθετο να λήξετε μια κατάσταση αν βλέπετε ότι δεν εξελίσσεται. Η ψυχολογική σας διάθεση επηρεάζεται άμεσα από την έκλειψη αυτή και νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε όλα τα συναισθήματα που νιώθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου υπάρχουν έντονες εξελίξεις στη ζωή σας. Αρχικά όποια σχέση νοσεί  διακόπτεται, είτε φιλική είτε ερωτική, και όποια έχει γερές βάσεις προχωράει παρακάτω. Είναι μια καλή περίοδος να ξεκαθαρίσουν καταστάσεις ώστε να αποφασίσετε και εσείς αυτά που θέλετε να κάνετε. Παράλληλα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας ένα νέο ξεκίνημα ευνοείται το διάστημα αυτό. Μια πολύ συμφέρουσα συμφωνία που θα κλειστεί τώρα θα σας φέρει κοντά στους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό οι τομείς της εργασίας και της καθημερινότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα ή στα άτομα που συνεργάζεστε. Ίσως πάλι αναλάβετε μια καινούργια θέση με λίγο διαφορετικό αντικείμενο από το δικό σας. Μπορεί τώρα να παρουσιαστεί μια πολύ καλή ευκαιρία για δεύτερη συμπληρωματική ασχολία. Παράλληλα ο τομέας της υγείας σας και της διατροφής σας χρειάζεται προσοχή. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε και μην αμελείτε εξετάσεις που πρέπει να γίνουν.

Πηγή: Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου 2018 από e-zwdia.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News