Συμβουλές καριέρας από μια γυναίκα-έμπνευση!

By

Η Jane Chen είναι παράδειγμα προς μίμηση. Έχει βοηθήσει, με την ανακάλυψή της, εκατοντάδες χιλιάδες ζωές σε όλο τον κόσμο και δεν είναι καν γιατρός.

Η Jane δημιούργησε το Embrace, μια φορητή θερμοκοιτίδα για μωρά, η οποία είναι πολύ πιο οικονομική από την κανονική θερμοκοιτίδα. Με αυτόν τον τρόπο έχει βοηθήσει νοσοκομεία και χώρες που δεν μπορούν να αποκτήσουν κανονικές θερμοκοιτίδες, με αποτέλεσμα πολλά μωρά να πεθαίνουν την ημέρα της γέννησής τους από υποθερμία. Έτσι, έχει σώσει πάνω από 150000 βρέφη σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η γυναίκα, λοιπόν, μας δίνει 3 συμβουλές καριέρας και εμείς δεν έχουμε παρά να τις ακούσουμε…

Μην δέχεσαι το “όχι” για απάντηση. “Αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου να ξέρεις πως τα πάντα είναι πιθανά”, λέει η ίδια και συνεχίζει, “Έμαθα να βρίσκω τρόπους μέσα από τις προκλήσεις και τις κλειστές πόρτες. Αν το κοινό καλό είναι ο στόχος σου, μην αφήσεις τίποτα να σε σταματήσει. Μείνε συγκεντρωμένη στο όραμά σου και κάνε αυτό που σε παθιάζει”.

kl_kariera01

Βρίσκε χρόνο να καθαρίζεις το μυαλό σου. Η Chen κάνει συχνά γιόγκα ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και το surfing. Eπίσης, προσπαθεί να κάνει διαλογισμό καθημερινά. “Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις το χρόνο να καθαρίζεις το μυαλό σου και να ζεις τη στιγμή. Προσωπικά με κάνει πιο χαρούμενο άνθρωπο και με βοηθάει να έρχομαι σε επαφή με τους στόχους μου”.

Αναλογίσου τις επιτυχίες σου. Όταν είσαι συνεχώς με το κεφάλι σκυμμένο, κάνοντας πράγματα για την καριέρα σου, είναι δύσκολο να μη σε πιάσει μερικές φορές το παράπονο και να μην αναρωτηθείς αν έχεις καταφέρει κάτι μέχρι στιγμής. Στάσου για λίγο και σκέψου όλα όσα έχεις καταφέρει. Αυτό θα σου δώσει δύναμη, κουράγιο και ακόμα πιο πολύ πάθος να συνεχίσεις. “Ήταν ένα μωρό, ο Nathan, ο οποίος ήταν μικροσκοπικός, γεννήθηκε μόλις 1 κιλό και τον εγκατέλειψαν σε μια γωνιά του δρόμου στο Πεκίνο αμέσως μετά τη γέννησή του. Χάρη στο Embrace και στην αγάπη των ανθρώπων του ορφανοτροφείου που τον βρήκαν, ο Nathan κατάφερε να ζήσει. Αυτή η ιστορία με συγκίνησε πάρα πολύ και μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News