Τα 4 ζευγάρια ζωδίων που δε χωρίζουν καθόλου εύκολα

By

Τα ζώδια που άπαξ και γίνουν ένα, δύσκολα τα ξεκολλάς.

Ήρθαν για να μείνουν και πολύ καλά κάνουν γιατί κι οι χωρισμοί πονάνε ρε αδερφούλα, τι λες κι εσύ; Αυτό δε σημαίνει, όμως, πως είναι απλά πεισματάρηδες ή πως φοβούνται να μείνουν μόνοι τους. Εδώ μιλάμε για περιπτώσεις μεγάλης συμβατότητας σε επίπεδο σχέσης, από αυτές που κρατάνε χρόνια κι εσύ που δε στεριώνεις- και γούστο σου καπέλο σου στην τελική- τους χαζεύεις από μια γωνιά, παίρνοντας δύναμη κι ελπίδα για την αγάπη που δεν πέθανε τελικά. Και πώς να το κάνουμε, σε επίπεδο συντροφικότητας, αυτά τα ζώδια ταιριάζουν.

Κριός με Ιχθύ

Αυτοί οι δύο ταιριάζουν ως ετερώνυμα που έλκονται. Η αντιθετική τους φύση λειτουργεί συμπληρωματικά για εκείνους κι αυτή είναι και η χάρη τους. Το γιν και το γιανγκ σα να λεμε. Από τη μία ο Κριός, ένας σκληρός, παθιασμένος εργάτης και από την άλλη ο περίπλοκος, διαισθητικός Ιχθύς. Δυνατό σημείο στη σχέση τους το γεγονός ότι η ένταση που δημιουργείται μεταξύ τους δεν είναι τοξική, αντίθετα, τους πεισμώνει και τους σπρώχνει ώστε να γίνονται καλύτεροι. Και κάπως έτσι, δε βαριούνται κι εύκολα, συνεπώς δεν βιάζονται να χωρίσουν κιόλας.

Λέων με Ζυγό

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε ακριβώς με αντίθετες προσωπικότητες, αλλά με διαφορετικές φύσεις, οι οποίες, κάνουν ωραίο match. Γιατί ο Λέων από τη μία θέλει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και αποζητά την επιβεβαίωση κι από την άλλη ο Ζυγός, που αντέχει σε συνθήκες υψηλής κοινωνικότητας, δεν κομπλάρει δίπλα σε δυνατούς χαρακτήρες και του αρέσει να φροντίζει και να κανακεύει όποιον αγαπάει. Αρκεί βέβαια, να παίρνει αντάλλαγμα. Ο κλασικός Λέων έχει την τάση να μοιράζεται, ενώ ταυτόχρονα ισορροπεί δίπλα σ’ έναν Ζυγό, ο οποίος ναι μεν σέβεται την ανάγκη για υπεροχή, αλλά σφίγγει και το χαλινάρι, όταν παρανοίξει.

Παρθένος με Υδροχόο

Α, εδώ βλέπετε τον έρωτα ενός κλασικού σπασίκλα με την ατίθαση ρομαντική της τάξης. Θα σας κοιτάζουν όλους αφ’ υψηλού, αφού θεωρούν πως η δική τους η αγάπη είναι η μεγαλύτερη κι αυτοί οι καλύτεροι, το οποίο βεβαία ίσως έχει ένα ψήγμα αλήθειας, αφού την προσέχουν πολύ τη σχέση τους, την έχουν φροντισμένη. Ο Παρθένος παρατηρεί τα πάντα κι ο Υδροχόος άλλο που δε θέλει να του δίνεις σημασία και ν’ ασχολείσαι με ό,τι κι αν κάνει. Τα βρίσκουν εξαιρετικά στην επικοινωνία, αφού είναι και οι δύο μπλαμπλάδες. Ανεξάντλητη υπερανάλυση.

Δίδυμος με Τοξότη

Εδώ έχουμε μία περίπτωση πανομοιότυπων ζωδίων. Δε χωρίζουν γιατί μοιάζουν. Τους αρέσει πολύ το έξω, τους αρέσει να τους αφήνεις στην ησυχία τους όταν το ζητούν, τους αρέσουν οι μικρές εντάσεις, αρκεί να είναι ελεγχόμενες, δεν τα πάνε καλά με τα μεγάλα δράματα, βαριούνται κι εύκολα, οπότε όταν βρίσκουν κάτι που γουστάρουν κι άρα δε θέλουν να το βαρεθούν, επιθυμούν να μην το βλέπουν ως δεδομένο. Και κάπως έτσι ο ένας μιλάει στην καρδιά του άλλου. Καμία σχέση με τα στερεοτυπικά ζευγάρια, είναι πιο freestyle.

Πηγή:ladylike.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News