Τα τρικ που χρησιμοποιούν οι Σκανδιναβοί για να χαρίσουν περισσότερο φως στο χώρο τους

By

Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα όπου το κρύο και η κακοκαιρία καλά κρατούν.

Όπως είναι φυσικό, ο μουντός καιρός μάς έχει «ρίξει» ψυχολογικά.

Ως χώρα με ζέστη και ηλιοφάνεια, που λατρεύουμε το έξω, είναι δύσκολη η προσαρμογή στην παγωνιά και τον σκοτεινό ουρανό.

Οι Σκανδιναβοί, που έχουν συνηθίσει να έχουν σκοτάδι πολλές ώρες, έχουν βρει μερικές έξυπνες ιδέες να φωτίσουν τον χώρο τους.

Τα τρικ αυτά είναι πανέξυπνα και έχουν να κάνουν με τον φωτισμό που μπορείς να δημιουργήσεις σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου. Έτσι θα αντιμετωπίσεις τα winter blues, σύμφωνα με το Apartment Therapy.

Άναψε κεριά

Τα κεριά είναι πάντα μια υπέροχη λύση. Οι Δανοί καίνε τα περισσότερα κεριά κατ’ άτομο στην Ευρώπη. Αυτή η απαλή λάμψη κρατά για όλο το χειμώνα. Επέλεξε το άρωμα που σου ταιριάζει ανάλογα με το τι θέλεις να νιώσεις. Λουλούδια, φρούτα, κάτι πιο καλοκαιρινό ή χειμωνιάτικο και cozy. Για περισσότερη ατμόσφαιρα, τοποθέτησε τα κεριά σε διαφορετικό ύψος, σε ράφι ή στο παράθυρο. Αν έχεις τζάκι, χρησιμοποίησέ το. Εκτός από ατμόσφαιρα, δημιουργεί ζεστασιά και θαλπωρή.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News