Τελείωσε η οδοντόκρεμα; Ε, και;!

By

…και το σωληνάριο τελείωσε. Και ξέχασα στη λίστα του σούπερ μάρκετ να προσθέσω… οδοντόκρεμα!

No worries! Επιστροφή στις ρίζες και στη γη!

Διάβασε κάποιες φυσικές εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να κάνουν τα δόντια σου κάτασπρα και κυρίως γερά!

Tο θαλασσινό αλάτι

salt

Βούρτσισε τα δόντια σου με θαλασσινό αλάτι και δες τα πιο καθαρά από ποτέ! Η θάλασσα σου πέφτει μακριά; Νεράκι και αλατάκι συσκευασμένο. Μην ανησυχείς για την τριβή. Μπορείς να διαλύσεις το αλάτι στο νερό και στη συνέχεια να βουτήξεις τη βούρτσα σου στο μείγμα πριν από το βούρτσισμα. Ξεπλένεις κανονικά.

Η μαγειρική σόδα

soda

Ειναι από τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις φυσικής οδοντόπαστας. Βύθισε την οδοντόβουρτσα σου σε μαγειρική σόδα και βούρτσισε κανονικά.

Το λάδι καρύδας

coconuts-Coconut-oil-on-spoon

Αυτή η επιλογή ειναι για έναν λόγο επιπλέον ευεργετική! Το λάδι καρύδας χάρη στις αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές του ιδιότητες είναι θαυματουργό για τον καθαρισμό του στόματος.

Το έλαιο καρύδας

oi

Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα συστατικά όπως η σόδα.

*Πολλοί είναι τέλος εκείνοι που ελλείψει οδοντόκρεμας  – ή από καθαρή επιλογή – χρησιμοποιούν για το βούρτσισμα των δοντιών τους φυσικό σαπούνι.

Tip: Για να χαρίσεις τέλος στην αναπνοή σου μία αίσθηση απόλυτης καθαριότητας, δεν έχεις παρά να στάξεις σε βρεγμένη οδοντόβουρτσα μία με δύο σταγόνες έλαιο μέντας και να βουρτσίσεις κανονικά. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό και κυρίως … καθαρό!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News