Θέλεις να είσαι full energy από το πρωί; Κάντο όπως η Cameron Diaz!

By

H Cameron Diaz  ξυπνάει κάθε πρωί full energy… εσύ; 

Ξυπνάς και κουτουλάς, δε θέλεις να πας στη δουλειά και το πάπλωμα είναι βαρύ; Το σώμα σου δεν υπακούει στην απαιτητική καθημερινότητα και το πρωινό ξύπνημα – ας το παραδεχτούμε – δεν είναι το καλύτερό σου;

Την αγαπάμε πολύ και της αναγνωρίζουμε ότι έχει γνώση για το τι χρειάζεται το γυναικείο σώμα.

Είναι fitness guru και όσα γράφει στο δεύτερο της βιβλίο The Longevity Book, αποτελεί ενδελεχή έρευνα για το πως να μεγαλώνεις όμορφα και να χαίρεσαι την ηλικία σου, όποια και αν είναι αυτή! Για την ίδια, όπως δηλώνει, το wellbeing είναι δέσμευση και ευθύνη απέναντι στον εαυτό σου και δεν μπορεί κανείς άλλος να την αναλάβει για εσένα. Μέχρι εδώ το έχουμε!

Μα πώς ξυπνάει κάθε πρωί φουλ στην ενέργεια;

Το ερώτημα που με βασάνιζε, είναι πώς ξυπνάει και είναι μέσα στην ενέργεια κάθε πρωί, που ακόμη και για τους πιο εκπαιδευμένους δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Kάντο όπως η Cameron 

Η 47 χρονη ηθοποιός ξεκινάει τη μέρα της με ένα λίτρο νερό! “Πίνω ένα λίτρο νερό με το που σηκωθώ από το κρεβάτι. Στη συνέχεια κάνω διαλογισμό, κάνω το πρόγραμμα γυμναστικής μου, παίρνω πρωινό και ξεκινάω τη μέρα μου! Είναι πολύ σημαντικό να είσαι γεμάτη ενέργεια για να έχεις μια παραγωγική μέρα και να τα βγάλεις πέρα με όποια δυσκολία”.

Οκ, ένα λίτρο με το που ξυπνάς δεν είναι εύκολη υπόθεση – προσπαθώ να το κάνω κάθε πρωί – το παραδέχομαι αλλά για να σε πείσω να το δοκιμάσεις, θα σου πω πως είναι μια τεχνική της Ayuverda – ονομάζεται Ushapan, δηλ. θεραπεία με νερό – και θεραπεύει τα πάντα, από άσθμα μέχρι και κρυώματα και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσεις τη μέρα σου!

Τώρα θα μου πεις, “μα καλά με 1 λίτρο νερό θα αποκτήσω ενέργεια;”… Και όμως! Η ενυδάτωση του σώματός σου το πρωί πουσάρει στην παραγωγή των μυών και στην καλή κυκλοφορία αίματος, καθαρίζει το λεμφικό σου σύστημα και απομακρύνει τις τοξίνες.

Σαν μια κοινή θνητή, ακόμη και η Cameron θέλει να κοιμάται λίγο περισσότερο το πρωί. Είναι και αυτή ένας φυσιολογικός άνθρωπος όπως όλοι μας – τουλάχιστον έτσι λέει!

“Θα ήθελα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, όπως όλοι μας φαντάζομαι”, ομολογεί. Γλυκιά μου Cameron και ποιος δε θέλει πες μου;!

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News