Τι έχουν πάθει όλοι με την τεχνική surya mudra που ξυπνά το μεταβολισμό σου πιέζοντας απλά ένα σημείο του σώματος

By

Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με τη συστηματική σωματική άσκηση γνωρίζεις σίγουρα ότι είναι οι δύο βασικοί παράγοντες που μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά την εικόνα σου, μιας και θα σου χαρίσουν υγεία αλλά και μια καλλίγραμμη σιλουέτα.


Παρόλα αυτά αξίζει να δοκιμάσεις και την αγαπημένη τεχνική των yogis, που ακούει στο όνομα «Surya Mudra» και υπόσχεται να ξυπνήσει το μεταβολισμό σου με μια μόνο προϋπόθεση: να αφιερώσεις λίγο από τον καθημερινό σου χρόνο, για να φέρεις τα δάχτυλα των χεριών σου σε συγκεκριμένη θέση και να πιέσεις κάποια σημεία του χεριού σου.

Το «Surya Mudra» είναι εμπνευσμένη από το πρόγραμμα γυμναστικής yoga και ο όρος «Mudra» δηλώνει το «σφράγισμα της ενέργειας».  Αυτή η ενέργεια έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της πέψης, την αύξηση του μεταβολισμού, τη μείωση της όρεξης που με τη σειρά της συμβάλλει στην απώλεια βάρους, ενώ πολλοί υποστηρικτές της παραπάνω τεχνικής μιλούν για μια ενέργεια που μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και την παχυσαρκία, επειδή μειώνει το στοιχείο της «γης» που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα και το οποίο αποτελεί βασικό παράγοντα για το λίπος  που συγκεντρώνεται σε αυτό.

Πώς θα εκτελέσεις την τεχνική «Surya Mudra»;

Είναι απλό! Στάσου όρθια και κράτησε τα χέρια σου μπροστά από το σώμα σου. Ένωσε την κορυφή του αντίχειρα με την κορυφή του παράμεσου. Πίεσε ελαφριά με τον αντίχειρα το δάχτυλο αυτό. Επανέλαβε την τεχνική κάθε ημέρα για 5-15 λεπτά τη φορά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News