Το 2020 θα κάνω μικρές, υγιεινές αλλαγές ακολουθώντας έναν μόνο κανόνα!

By

Κάθε χρόνο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξεκινούν τη νέα χρονιά βάζοντας στόχους.

Το να χάσουν βάρος συνήθως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αλλά γύρω στον Φεβρουάριο αρχίζει να χάνεται η ελπίδα. Οι περισσότεροι εγκαταλλείπουν τους στόχους τους πριν τους πετύχουν. Ανάμεσα σε αυτούς και εγώ!

Αυτή τη χρονιά θα κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Αντί να βάλω μεγάλους, ακατόρθωτους στόχους θα βάλω μικρούς επιτεύξιμους στόχους.

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να θέλεις να πετύχεις τα πάντα μέσα σε μια νύχτα αλλά κάτι τέτοιο είμαι σίγουρη ότι έχεις καταλάβει πως δεν είναι εφικτό. Δεν θα το καταφέρεις ποτέ.

Όλοι έχουμε ακούσει πως το να χάσεις βάρος δεν μπορεί να γίνει γρήγορα, ότι ο διαλογισμός θέλει εξάσκηση και ότι η γυμναστική θέλει υπομονή και συνέπεια.

Έτσι, αυτή τη χρονιά θα βάλω δύο μεγάλους στόχους και θα τους σπάσω σε πολλούς μικρούς.

Αν ο στόχος σου είναι να χάσεις 10 κιλά τότε μπορείς να πεις απλά “φέτος θα καταφέρω να τρέξω 10 χιλιόμετρα” ή “από 1/1 θα κόψω το ψωμί” ή “από 1/1 θα κόψω μόνο το βραδινό”. Βάλε κάποιον μικρότερο στόχο που είναι πολύ πιο πιθανό να σε οδηγήσει τελικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News