Το φυτό εσωτερικού χώρου που είναι μεγάλη τάση αυτή τη στιγμή!

By

Αν σου αρέσει η φύση και θέλεις να την έχεις και στο σπίτι σου τότε τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Τα φυτά έχουν την ικανότητα να ανανεώνουν τον αέρα και να κρατάνε την ατμόσφαιρα καθαρή. Παρόλα αυτά πολλοί θεωρούν ότι είναι δύσκολο να συντηρήσουν τα φυτά μέσα στο σπίτι.

Σήμερα θα σου μιλήσω, λοιπόν, για ένα φυτό που είναι μεγάλη διακοσμητική τάση και λέγεται φίκος ελαστικός ή λαστιχόδεντρο.

Ένα μικρό διαμέρισμα μόλις 65 τμ που θα σου δώσει υπέροχες ιδέες διακόσμησης!

Το λαστιχόδεντρο έχει ύψος και χαρακτήρα. Επειδή με τον καιρό παίρνει αρκετό ύψος θα χρειαστεί να του αφιερώσεις μια ολόκληρη γωνιά στο σαλόνι σου.

Ένα άλλο πλεονέκτημά του είναι ότι καθαρίζει τον αέρα. Τα δερματώδη φύλλα του, εκτός από το ότι είναι καλοσχηματισμένα και όμορφα, έχουν μεγάλη απορροφητική ικανότητα η οποία βοηθάει στη μείωση της υγρασίας του δωματίου μέσα στο οποίο κατοικεί.

Ο φίκος ο ελαστικός αγαπάει το νερό όταν θέλει να αναπτυχθεί, αλλά όχι σε μεγάλη συχνότητα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον ποτίσεις καλά μία φορά και να τον ξαναποτίσεις πάλι όταν το χώμα θα είναι εντελώς στεγνό. Μία φορά κάθε δύο εβδομάδες είναι αρκετή!

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα