Το να ζεις συνέχεια στο παρόν σου κάνει καλό τελικά;

By

Ή μήπως δεν είναι καθόλου κακό να ρίχνεις που και που μια ματιά στο μέλλον;

Ως παιδιά περνάμε πολύ από τον χρόνο μας σκεπτόμενοι τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε. Το φανταζόμαστε, ονειρευόμαστε τη ζωή μας και πώς θέλουμε να εξελιχθεί με την πάροδο των χρόνων. Όταν μεγαλώνουμε όμως το να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε μετά από 30-40 χρόνια δεν είναι κάτι που κάνουμε συχνά.

Ίσως θα έπρεπε!

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο όλο αυτό αλλά το να σκεφτόμαστε τον μελλοντικό εαυτό μας μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε καλύτερες επιλογές στο παρόν.

Κλείνε τα μάτια σου που και που και βλέπε με την φαντασία σου πώς θα ήθελες να είσαι εσύ και η ζωή σου μετά από αρκετά χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γλιτώσεις από παρορμητικές κινήσεις στο παρόν, από την επιλογή ανθυγιεινού φαγητού, από λανθασμένες κινήσεις.

Μπορεί επομένως το YOLO να είναι μια φράση που είναι πολύ της μόδας τελευταία και φυσικά να συμφωνούμε και εμείς απόλυτα με αυτήν, αλλά το να ρίχνεις μια ματιά στον μελλοντικό εαυτό σου και στο πώς θέλεις να εξελιχθεί δεν είναι καθόλου κακό.

Ίσα-ίσα που θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες επιλογές για τη ζωή σου στο παρόν.

Αν, για παράδειγμα, θέλεις στο μέλλον απλά να ταξιδεύεις με τον σύντροφό σου και να γνωρίζεις κουλτούρες άλλων λαών θα πρέπει από τώρα να αρχίσεις να αποταμιεύεις.

Αν, από την άλλη, δεν μπορείς να φανταστείς ότι στο μέλλον θα συνεχίσεις να κάνεις τη δουλειά που κάνεις αυτή τη στιγμή, ίσως παρακινηθείς και αρχίσεις να ψάχνεις για κάτι που νιώθεις ότι και στο μέλλον θα σε ενθουσιάζει περισσότερο.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα