Το βότανο που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το άγχος είναι…

By

Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς άγχος στις μέρες μας. Άλλοι καταφέρνουν να το κοντρολάρουν και άλλοι δεν μπορούν να αντέξουν την σκληρή καθημερινότητα λόγω αυτού.

Πριν το ρίξεις στα φάρμακα κλείσε την τηλεόραση, μην δεις ξανά ειδήσεις και βάλε το παρακάτω βότανο στην καθημερινότητά σου.

Μιλάμε για το ashwagandha το οποίο είναι ένας ξυλώδης θάμνος που έρχεται από την Ινδία και τη Μέση Ανατολή.

Το συγκεκριμένο βότανο λέγεται ότι έχει πολύ ευεργετικές ιδιότητες για την ψυχική υγεία. Βελτιώνει τη διάθεση και μειώνει τα επίπεδα της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης.

Αυτό το βότανο θα το βρεις στα καταστήματα με βιολογικά είδη και μπορείς να το βάλεις στα γεύματά σου. Ρίξ’το στο πρωινό σου, στον καφέ σου, στα φαγητά σου την ώρα που τα μαγειρεύεις. Ούτε που θα το καταλάβεις γευστικά αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία σου. Τι λες; Αξίζει να το δοκιμάσεις;

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
LIVE WELL Σεξ & Σχέσεις

4 τρόποι να κάνεις καλύτερο σεξ το 2020, σύμφωνα με τους ειδικούς

Το Pure Romance, μία από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της σεξουαλικής υγείας και της ερωτικής ζωής, διεξήγαγε...
Διαβάστε Περισσότερα