2 απλά stretches που θα σε κάνουν να κοιμηθείς σαν πουλάκι σήμερα!

By

Το να μένεις ξύπνια μέχρι τις 3:45 τα ξημερώματα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Και παρόλο που καταβάλεις τεράστιες προσπάθειες να βρεθείς στην αγκαλιά του Μορφέα, δεν γίνεται τίποτα. Κι όμως, υπάρχουν 2 ασκήσεις-stretches που μπορούν να σε βοηθήσουν πάρα πολύ. Δοκίμασέ τις και πες μας την εμπειρία σου.

Child’s pose (Μείνε για 1 λεπτό)

kl_ypnos01

Όλες οι ασκήσεις που έχουν να κάνουν με σκύψιμο και δίπλωμα του σώματός σου βοηθούν στο να στραφείς από τον έξω κόσμο στον εσωτερικό. Χαλαρώνουν το μυαλό, τεντώνους τη σπονδυλική στήλη και βοηθούν να έρθεις σε καλύτερη επαφή με το σώμα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σταθείς στα τέσσερα με τα πόδια και τα γόνατά σου κλειστά. Διπλώσου προς τα μπροστά και χαλάρωσε για ένα λεπτό.

Legs up the wall pose (Χαλάρωσε για 5-15 λεπτά)

kl_ypnos02

Αυτή η στάση μπορεί να χαλαρώσει το μυαλό και το σώμα σου. Σε βοηθάει να ηρεμήσεις από το άγχος και την ένταση που μπορεί να έχεις όλη μέρα και σου δίνει τη δυνατότητα να νιώσεις όμορφα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξαπλώσεις ανάσκελα μπροστά από έναν τοίχο. Σήκωσε τα πόδια σου στον τοίχο και μείνε για 5-15 λεπτά. Για να νιώσεις ακόμα πιο καλά βάλε τα πόδια σου πάνω σε μια καρέκλα αντί για έναν τοίχο. Έτσι θα έχεις τα πόδια σου σε γωνία 90 μοιρών.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News