2 ασκήσεις που θα κάνουν φυσική ανόρθωση στο στήθος σου!

By

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε μια γυναίκα που να θέλει να έχει πεσμένο στήθος και επειδή για πολλές η ανόρθωση με τη βοήθεια πλαστικού δεν αποτελεί επιλογή, δες 2 ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτό το θέμα.

Μπορεί η γυμναστική να μην είναι ικανή να σου προσφέρει μεγαλύτερο στήθος αλλά με τις σωστές ασκήσεις μπορείς να το κάνεις να δείχνει πιο γεμάτο και πιο ανορθωμένο. Αυτό θα το πετύχεις γυμνάζοντας του μύες που βρίσκονται κάτω από αυτό και το στηρίζουν.

Ισορροπία με μπάλα

kl_stithos01

Πάρε μια μπάλα (αν δεν έχεις μια μεγάλη μπάλα γυμναστικής σαν αυτή της φωτογραφίας μπορείς να πάρεις μια οποιαδήποτε μπάλα) και ακούμπησέ την στον τοίχο. Στάσου με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και τα χέρια σου πάνω στην μπάλα. Πήγαινε τα πόδια σου λίγο πιο πίσω και πέσε μπροστά πάνω στην μπάλα. Πίεζέ την με τα χέρια σου. Έπειτα κάνε όπως είσαι ένα push-up και μείνε εκεί για λίγο συνεχίζοντας να πιέζεις. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε 10-12 επαναλήψεις.

Περπάτημα με τα χέρια

kl_stithos02

Για αυτήν την άσκηση θα χρειαστείς ένα step αλλά αν δεν έχεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2-3 χοντρά βιβλία και να τα βάλεις το ένα πάνω στο άλλο. Γύρνα μπρούμυτα και πάρε τη στάση των push-ups. Βάλε και τα δυο σου χέρια πάνω στο step. Φρόντισε το σώμα σου να είναι σε ευθεία. Σήκωσε το ένα σου χέρι και κατέβασέ το από το step. Έπειτα κατέβασε και το άλλο. Μόλις κατέβεις τελείως από το step κάνε το αντίθετο. Ανέβασε το ένα σου χέρι στο step και μετά ανέβασε και το άλλο. Κάνε συνολικά 10-12 επαναλήψεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Με αυτή τη δίαιτα έχει καταφέρει να χάσει 8 κιλά μέσα σε 15 μέρες!

Είναι μια από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες παρουσιάστριες και έχει ένα από τα πιο όμορφα σώματα της ελληνικής showbiz....
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Life Coaching Mind & Soul

5 τρόποι να οργανώσεις και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου σύμφωνα με γυναίκες CEOs

Υπάρχουν εκείνοι που για κάθε πρόβλημα έχουν μια λύση κι εκείνοι που για κάθε λύση έχουν ένα πρόβλημα. Kανείς...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ποιες ώρες της ημέρας θα φας τον υδατάνθρακα και θα τον ”κάψεις” πιο γρήγορα

Είναι εκείνη η χρονική περίοδος μέσα στη μέρα που ο μεταβολισμός κορυφώνεται. Άνθρωποι είμαστε, ανθρώπινο μεταβολισμό έχουμε. Με άλλα...
Διαβάστε Περισσότερα