Κάψε περισσότερο με αυτές τις 2 ασκήσεις!

By

Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις για να αρχίσει το σώμα σου να καίει πολύ περισσότερο είναι να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου. Αυτό άλλωστε κάνουν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που σας λένε ότι τρώνε ό,τι θέλουν και δεν παίρνουν γραμμάριο. Έχουν πολύ καλό μεταβολισμό. Μην ανησυχείς! Δεν είναι μόνο θέμα γονιδίων. Μπορείς και εσύ να βάλεις φωτιά στο δικό σου μεταβολισμό και να τον κάνεις να καίει απίστευτα γρήγορα.

Συνδυασμός ασκήσεων: Αυτό που κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι ένα συνδυασμό ασκήσεων με αντιστάσεις και ασκήσεων που χρησιμοποιούν το βάρος του σώματός σου. Η δεύτερη άσκηση θα πρέπει να φροντίζεις απλά να μοιάζει με την πρώτη απλά να είναι πιο εκρηκτική. Θέλεις να γυμνάζεις κάθε φορά μια συγκεκριμένη μυική ομάδα.

Για παράδειγμα, πάρε ένα βαράκι σε κάθε χέρι, στάσου με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος των ώμων και κάνε 10 squats. Έπειτα άσε τα βαράκια και κάνε άλλα 10 squats με άλματα. Κάθε φορά που προσγειώνεσαι το κάνεις σε θέση squat. Ξεκουράσου για 1-3 λεπτά και επανέλαβε το σετ 5 φορές.

keep_askisi

Πυραμίδα: Εδώ θα κάνεις 3 ή και περισσότερα σετ της ίδιας άσκησης με αντιστάσεις (βάρη) ξεκινώντας με λίγα βάρη και πολλές επαναλήψεις και αυξάνοντας σε κάθε σετ το βάρος μειώνοντας τις επαναλήψεις.

Για παράδειγμα, πάρε ένα βαράκι σε κάθε χέρι και κάνε μια προβολή προς τα εμπρός με το δεξί σου πόδι. Χαμήλωσε σε γωνία 90 μοίρες. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και έπειτα κάνε 12 επαναλήψεις. Κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι. Ξεκουράσου για 20 δεύτερα και προχώρα στο επόμενο σετ με λιγότερο βάρος αυτή τη φορά. Ξεκουράσου πάλι και έπειτα κάνει άλλο ένα σετ των 10 επαναλήψεων με το αρχικό βάρος.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News