3 ασκήσεις που θα εξαφανίσουν το λίπος από το πιο δύσκολο σημείο!

By

Ένα από τα σημεία του σώματος για τα οποία παραπονιούνται οι γυναίκες τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αυτό το έξτρα δερματάκι-λίπος που υπάρχει ανάμεσα στον ώμο και στο στήθος (εκεί, δίπλα στη μασχάλη).

Και μπορεί αλλάζοντας τη διατροφή σου να δεις να γίνονται θαύματα στο σώμα σου, αλλά μόνο αυτό δεν αρκεί. Χρειάζεται και λίγη γυμναστική και μάλιστα οι σωστές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφορτωθείς το λίπος σε εκείνο το σημείο. Δες ποιες ασκήσεις θα σε βοηθήσουν.

1η Άσκηση: Πάρε δυο βαράκια στα χέρια και ξάπλωσε μπρούμυτα. Άνοιξε τους ώμους σου και στηρίξου πάνω στα βαράκια. Σήκωσε το σώμα σου από το έδαφος και μείνε εκεί για 30 δευτερόλεπτα. Έπειτα κατέβα, ξεκουράσου για άλλα 30 δευτερόλεπτα και ανέβα και πάλι. Επανέλαβε όσες περισσότερες φορές μπορείς (γύρω στις 12-15).

kl_askisi

2η Άσκηση: Για να κάνεις αυτή την άσκηση θα χρειαστείς ένα πάγκο γυμναστικής και δύο βαράκια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξαπλώσεις ανάσκελα, να πάρεις τα βαράκια στα δυο σου χέρια, να ανοίξεις τα χέρια σου στο ύψος των ώμων και να τα κλείσεις. Στην ουσία αυτό που κάνεις είναι να ανοιγοκλείνεις τα χέρια σου. Επανέλαβε 12-15 φορές.

kl_askisi01

3η Άσκηση: Στάσου όρθια με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Σκύψε μπροστά 45 μοίρες περίπου και κράτα την κοιλιά σου σφιχτή. Λύγισε τα γόνατά σου και κράτα τα βαράκια στα χέρια σου. Τέντωσε τα χέρια σου μπροστά και λυγίζοντας τους αγκώνες σου σήκωσε τα βαράκια μέχρι το σημείο που οι ώμοι σου θα είναι σε μια ευθεία με τους αγκώνες σου. Επανέλαβε 12-15 φορές.

kl_askisi02

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News