3 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις χωρίς να σηκωθείς καν από τον καναπέ!

By

Ή από το πάτωμα. Αυτές είναι οι απολύτες ασκήσεις για τεμπέληδες!

Είναι φορές που όχι μόνο δεν θέλεις να γυμναστείς αλλά δεν σου πάει καρδιά να σηκωθείς καν από τον καναπέ ή το πάτωμα που κάθεσαι και βλέπεις απλά τηλεόραση.

Από την άλλη, κάθε φορά που το κάνεις αυτό νιώθεις τύψεις που για άλλη μια φορά πέρασες τη μέρα σου χωρίς να κάνεις καμιά είδους άσκηση. Γι’αυτό είμαι εγώ εδώ! Για να σου δείξω πώς να κάνεις 3 πολύ δυνατές ασκήσεις χωρίς να σηκωθείς καν. Έτοιμη;

Κουτάλι: Φόρα κάλτσες στα πόδια σου και ακούμπα τις παλάμες σου στην άκρη μιας καρέκλας ή και του καναπέ σου. Χρησιμοποιώντας τους κάτω κοιλιακούς σου τράβα τον κορμό σου προς τα πάνω ενώ φέρνεις τις πατούσες σου πιο κοντά στην καρέκλα. Χαμήλωσε το σώμα σου ενώ απομακρύνεις τα πόδια σου από την καρέκλα. Επανέλαβε για 1 λεπτό.

Βατραχάκι: Ξάπλωσε μπρούμυτα με το στομάχι σου να ακουμπάει στο πάτωμα. Σφίξε τους κοιλιακούς σου, γύρνα τους γοφούς σου προς τα έξω και ένωσε τις φτέρνες σου. Οι γοφοί σου θέλουμε να ακουμπάνε στο έδαφος. Σήκωσε τις φτέρνες σου προς το ταβάνι και προσπάθησε να σηκώσεις όσο γίνεται και τους μηρούς σου. Σφίξε τα οπίσθιά σου και μείνει για ένα λεπτό. Κατέβα σιγά-σιγά έχοντας τις φτέρνες σου ενωμένες. Αυτή η άσκηση θα δυναμώσει τα οπίσθιά σου, την πλάτη σου χαμηλά, τον κορμό και τους γλουτούς σου. Κάνε 10-12 ελεγχόμενες επαναλήψεις.

Αντίστροφο V-Up: Ξεκίνα καθισμένη στο έδαφος. Φέρε και τα δυο σου χέρια πίσω από την πλάτη σου και ακούμπα τις παλάμες σου στο έδαφος με τα δάχτυλά σου να κοιτάνε προς το σώμα σου. Σιγά-σιγά κάνε μια γέφυρα πιέζοντας τους γλουτούς σου. Καθώς χαμηλώνεις σήκωσε τα χέρια και τα πόδια σου σχηματίζοντας με όλο σου το σώμα ένα V. Κάντα όλα σιγά-σιγά και μην ξεχνάς πως είναι προτιμότερη η ποιότητα από την ποσότητα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News