3 σούπερ ασκήσεις kick boxing για δυνατό σώμα!

By

Θέλεις γερό, δυνατό και γυμνασμένο κορμί; Δοκίμασε να κάνεις αυτές τις ασκήσεις που είναι εμπνευσμένες από το kick boxing και θα δεις τη διαφορά. 

Προσωπικά το λατρεύω και μου αρέσει να γυμνάζομαι κάνοντας kick boxing κυρίως όταν είμαι πολύ πιεσμένη και αγχωμένη. Τότε είναι ακόμα καλύτερα γιατί αυτού του είδους η γυμναστική με ηρεμεί και με χαλαρώνει. Δες τρεις ασκήσεις που θα σε βάλουν στο κλίμα…

Γροθιές: Στάσου με το δεξί σου πόδι μπροστά και τα δύο σου χέρια σε γροθιές. Ξεκίνα τεντώνοντας το ένα σου χέρι σαν να δίνεις μπουνιά, μάζεψέ το και πήγαινε το δεξί σου πόδι στη θέση του. Συνέχισε βγάζοντας το αριστερό σου πόδι μπροστά και τεντώνοντας το αριστερό σου χέρι ρίξε γροθιά. Κάνε την ίδια διαδικασία για 1 λεπτό χωρίς σταματημό. Έπειτα ξεκίνα από το αριστερό σου πόδι και κάνε το ίδιο για ακόμα ένα λεπτό.

kl_box01

Πους απς: Ξεκίνα από τη στάση του πους απ με τα πόδια σου ενωμένα και λύγισε τους αγκώνες σου χαμηλώνοντας το στήθος σου φτάνοντάς το όσο πιο κοντά γίνεται στο έδαφος. Έτσι όπως είσαι, ίσιωσε τα χέρια σου και γύρνα από τη μία μεριά σφίγγοντας τους κοιλιακούς σου. Επέστρεψε στη θέση του πους απ και έπειτα γύρνα από την άλλη μεριά. Συνέχισε για 2 λεπτό χωρίς να σταματήσεις καθόλου ενδιάμεσα. 

kl_box03

Συνδυασμός ασκήσεων: Ξεκίνα με το δεξί σου πόδι μπροστά και ρίχνοντας μία γροθιά από κάτω προς τα πάνω με το δεξί σου χέρι. Έπειτα γύρνα τον κορμό σου από την άλλη μεριά και ρίξε πλάγια γροθιά με το αριστερό σου χέρι. Σκύψε σαν να κάνεις σκουάτ και αποφυγή και σήκω πηδώντας στον αέρα. Συνέχισε αυτό το συνδυασμό ασκήσεων για 2 λεπτά. 

kl_box02

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News