4 τρόποι για να αποκτήσεις τα οπίσθια των ονείρων σου!

By

Και ποιος δεν θέλει τα οπίσθιά του να κοιτάνε προς τα πάνω; Αν είσαι και εσύ ανάμεσα σε αυτούς που το θέλουν τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις να κάνεις τις παρακάτω ασκήσεις.

kl_opisthia01

Σκαλιά

Ο πιο εύκολος τρόπος για να γυμναστείς είναι να ανέβεις στο γραφείο σου με τις σκάλες. Επίσης, μπορείς να πας σε ένα γήπεδο και να ανεβοκατέβεις τις σκάλες τους όσες περισσότερες φορές μπορείς.

kl_opisthia

Κάνε καθίσματα

Κάνε όσα καθίσματα θέλεις όποτε βρίσκεις την ευκαιρία. Το καλό είναι πως αυτήν την άσκηση μπορείς να την κάνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι.

kl_opisthia02

Σήκωσε τα οπίσθιά σου

Μια από τις καλύτερες ασκήσεις για τα οπίσθιά σου είναι να ξαπλώσεις ανάσκελα με τα πόδια σου λυγισμένα. Σήκωσε τα οπίσθιά σου από το έδαφος και μείνει εκεί για δύο δευτερόλεπτα. Χαλάρωσε και έπειτα ανέβα ξανά. 

Πήγαινέ το ένα βήμα παραπέρα

Ξεκίνα κάνοντας την παραπάνω άσκηση και έπειτα ενώ έχεις τα οπίσθιά σου ανασηκωμένα σήκωσε το ένα σου πόδι και ξανακατέβα. Επανέλαβε το ίδιο πράγμα 40 φορές. Έπειτα άλλαξε πόδι και κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι.

You may also like

Hot News

post-image
LIVE WELL News & Trends

Διπολική διαταραχή: 5 Celebrities που “πολεμούν” καθημερινά με τη μανιοκατάθλιψη

Είναι διάσημοι, καταξιωμένοι… και πάσχουν από διπολική διαταραχή! Δεν είναι κάτι που μπορείς να διακρίνεις με την πρώτη ματιά...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Μανταρίνια με επικάλυψη σοκολάτας και μόνο 100 θερμίδες!

Έχουμε ακούσει για φράουλες, μπανάνες αλλά ομολογώ πως τα μανταρίνια δεν τα είχα σκεφτεί ποτέ με επικάλυψη σοκολάτας! Αυτό...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Φτιάξε τον μεταβολισμό σου αλλάζοντας 8 καθημερινές σου συνήθειες!

Υπάρχουν άραγε διατροφικά λάθη και συνήθειες του ατόμου που μπορούν να αναστείλλουν την λειτουργία του μεταβολισμού; Μπορεί να πιστεύουμε...
Διαβάστε Περισσότερα