5 διαφορετικά είδη push-ups που θα βάλουν φωτιά στα χέρια και την πλάτη σου!

By

Αν θέλεις να δυναμώσεις τα χέρια σου και να χτίσεις έναν δυνατό κορμό αλλά και μια όμορφη πλάτη τότε πέσε κάτω και κάνε 20 push ups. Μπορεί τα κλασικά push ups να είναι πολύ αποτελεσματικά αλλά καλό είναι να ανανεώνεσαι που και που και να δοκιμάζεις και άλλες ασκήσεις που έχουν εξίσου πολύ καλά αποτελέσματα ενώ γυμνάζουν και μυικές ομάδες που δεν έχεις συνηθίσει να γυμνάζεις.

Δες 5 διαφορετικά είδη push ups που θα σε ενθουσιάσουν.

Diamond Push-Up: Σχημάτισε ένα διαμάντι με τις παλάμες σου και κάνε push-ups με αυτόν τον τρόπο. Αν σε δυσκολεύει πολύ τότε μπορείς να απομακρύνεις λίγο τις παλάμες σου μεταξύ τους.

kl_push01

Spider-Man Push-Up: Την ώρα που θα κάνεις μια κάμψη θα πρέπει να φέρνεις και το ένα σου γόνατο όσο πιο κοντά στον αντίστοιχο αγκώνα γίνεται. Επανέλαβε από την άλλη μεριά και συνέχισε κάνοντας όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς.

kl_push02

Chaturanga Push-Up: Κράτα τους αγκώνες σου κοντά στο σώμα σου και κάνε push-ups με αυτόν τον τρόπο.

kl_push03

Down Dog Push-Up: Ξεκίνα από τη στάση του σκύλου ακουμπώντας τους αγκώνες σου στο έδαφος αντί για τις παλάμες σου. Εκπνέοντας έλα στις παλάμες σου πρώτα με το ένα χέρι και μετά με το άλλο και επέστρεψε και πάλι στους αγκώνες σου. Όλο αυτό είναι μια επανάληψη.

kl_push07

Push-Up Rotation: Ξεκίνα κάνοντας ένα κανονικό push-up και κατέληξε σε ένα πλάγιο plank.

kl_push04

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα