5 λεπτά αρκούν για να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου!

By

Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας όπου όλα και όλοι κινούνται πολύ γρήγορα. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο πόσο μάλλον για να γυμναστούμε. Αν, όμως, είσαι και εσύ από αυτούς που θεωρούν τη γυμναστική πολύ σημαντική τότε θα πρέπει να βρεις έστω και λίγο χρόνο να αφιερώσεις σε αυτήν. Δες πώς θα γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου αφιερώνοντας μόλις 5 λεπτά σε ασκήσεις που έχουν να κάνουν με αυτούς.

Side Plank Toe Touches: 3 σετ των 10 επαναλήψεων για το κάθε πόδι

kl_abs01

Ξεκίνα από τη στάση της πλαϊνής σανίδας. Χρησιμοποιώντας το χέι που βρίσκεται από την κάτω πλευρά σήκωσε το σώμα σου από το έδαφος. Με μια κίνηση κλώτσα με το πόδι σου που είναι από πάνω και προσπάθησε ταυτόχρονα να πιάσεις με το αντίστοιχο χέρι την μύτη του ποδιού σου. Φέρε το πόδι σου στη θέση του και προχώρα στην επόμενη επανάληψη. 

Reverse Crunches: 3 σετ των 15 επαναλήψεων

kl_abs02

Ξάπλωσε στο έδαφος και σήκωσε και τα δυο σου πόδια στον αέρα. Ακούμπα τα χέρια σου στο έδαφος και ανασήκωσε την λεκάνη σου όσο περισσότερο μπορείς. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και επανέλαβε.

Downward Dog Kicks: 3 σετ των 10 επαναλήψεων για το κάθε πόδι

kl_abs03

Ξεκίνα από τη στάση του σκύλου και σήκωσε το ένα σου πόδι στον αέρα. Επέστρεψε στην αρχική στάση του σκύλου και επανέλαβε με το άλλο πόδι.

Cross Body Mountain Climbers: 3 σετ των 10 επαναλήψεων

kl_abs04

Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας. Αντί να λυγίζεις απλά τα γόνατά σου εναλλάξ, λύγιζε τα γόνατά σου προσπαθώντας να τα φέρνεις όσο μπορείς προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Plank Side Crunches: 3 σετ των 10 επαναλήψεων για την κάθε μεριά

kl_abs05

Ξεκίνα και πάλι από τη στάση της σανίδας. Σιγά-σιγά φέρε το δεξί σου γόνατο ψηλά και προς τα έξω. Κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News