5 προγράμματα γυμναστικής που θα σου φέρουν αποτέλεσμα (video)

By

Κάθε φορά που επιστρέφεις από τη δουλειά, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να σηκωθείς από τον καναπέ και από την τηλεόραση και να τρέξεις στο γυμναστήριο. Σε νιώθω…

Την ίδια δυσκολία αντιμετωπίζω και εγώ πολλές φορές και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να πληρώσω για άλλη μια φορά συνδρομή στο γυμναστήριο και να μην εμφανιστώ ούτε μια φορά μέσα στο μήνα. Η λύση βρίσκεται στο εκπληκτικό και “θαυματουργό” youtube στο οποίο μπορείς να δεις άπειρα βίντεο γυμναστικής που θα σε βοηθήσουν να διατηρηθείς σε φόρμα ή και να αποκτήσεις το κορμί των ονείρων σου χωρίς καν να βγεις από την πόρτα του σπιτιού σου.

Εγώ έκατσα και σου έκανα ένα καλό ξεδιάλεγμα και βρήκα τα 5 καλύτερα (για μένα) βίντεο που και θα σε γυμνάσουν και δεν θα φάνε πολύ από τον χρόνο σου.

Yoga: Ξύπνα το πρωί και βάλε το βίντεο να παίζει κατευθείαν. Όσο κοιμισμένη κι αν είσαι δεν θα καταλάβεις για πότε θα ξυπνήσεις και θα μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις τη μέρα σου με όρεξη και πολύ ενέργεια.

Pilates: Πρόκειται για ένα λίγο πιο γρήγορο πρόγραμμα από αυτό της yoga αλλά θα “δουλέψει” αρκετά τα οπίσθιά σου.

Barre: Αν θέλεις οι μύες σου να αποκτήσουν σχήμα τότε το barre (που μοιάζει αρκετά με το μπαλέτο) είναι ιδανικό για σένα.

Βάρη: Μπορεί να είσαι από αυτές που φοβούνται ότι θα “φουσκώσουν” κάνοντας βάρη αλλά αυτό δεν ισχύει. Ίσα-ίσα που θα κάψεις και λίπος.

Για επίπεδη κοιλιά: Μερικές φορές το μόνο που θέλεις είναι να γυμνάσεις ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός σου. Για πολλές οι κοιλιά είναι ένα από τα πιο σημαντικά και περισσότερο αγύμναστα. Δώσ’της αυτό που χρειάζεται κάνοντας το παρακάτω πρόγραμμα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News