6 ασκήσεις με ketllebell που θα σε βοηθήσουν να κάψεις περισσότερο λίπος!

By

Σήμερα αποφάσισα να κάνω λίγα βάρη. Πήρα το kettlebell (γιατί, ναι, έχω και από αυτό στο σπίτι μου) και έκανα τις ασκήσεις που σου δείχνω παρακάτω.

Αν θέλεις και εσύ να αδυνατίσεις και να τονώσεις τους μύες σου γρήγορα, ξεκίνα να χρησιμοποιείς kettlebell. Δεν θα αποκτήσεις μόνο μεγαλύτερη δύναμη αλλά θα δώσεις και μια καλή ώθηση στον μεταβολισμό σου ενώ θα βελτιώσεις την ισορροπία και τη σταθερότητά σου. Φυσικά μπορείς να κάνεις τις παρακάτω ασκήσεις και με ένα κλασικό βαράκι.

Πρώτη Άσκηση: Κettlebell Deadlifts

keep_01

Ξεκίνα κάνοντας ένα βαθύ κάθισμα έτσι ώστε να πιάσεις το kettlebell το οποίο έχεις ανάμεσα στα πόδια σου. Σήκω πάνω και ξανακατέβα αφήνοντας και πάλι το kettlebell εκεί από όπου το πήρες.

Δεύτερη Άσκηση: Κettlebell Swing

keep_02

Ξεκίνα από τη στάση deadlift με το kettlebell να είναι λίγο πιο μπροστά από σένα. Έπειτα πιάνοντας το kettlebell πήγαινέ το προς τα πίσω ανάμεσα από τα πόδια σου και με τη φόρα που έχεις πάρει σήκωσέ το πάνω από το κεφάλι σου.

Τρίτη Άσκηση: Κettlebell Clean

keep_03

Ξεκίνα από τη στάση deadlift με το kettlebell να είναι λίγο πιο μπροστά από σένα. Πιάσ’το με το ένα σου χέρι κάνοντας ένα κάθισμα και με τη φόρα που θα πάρεις σήκωσέ το πίσω από τον ώμο σου και έπειτα πάνω από το κεφάλι σου. Κάνε το ίδιο με το άλλο σου χέρι.

Τέταρτη Άσκηση: Κettlebell Snatch

keep_04

Ξεκίνα πάλι από τη στάση deadlift με το kettlebell να είναι λίγο πιο μπροστά από σένα. Πιάσε το kettlebell με το ένα σου χέρι, “γλύψε” με αυτό το σώμα σου, φέρ’το μέχρι το ύψος του στήθους σου και έπειτα λυγίζοντας τα γόνατά σου φέρ’το πάνω και πίσω από το κεφάλι σου. Κάνε το ίδιο με το άλλο σου χέρι.

Πέμπτη Άσκηση: Kettlebell One-Arm Row

Φέρε το ένα σου πόδι πίσω από το άλλο. Στήριξε τον ένα σου αγκώνα πάνω στο μπροστινό πόδι και με το άλλο χέρι σήκωνε το kettlebell σηκώνοντας ταυτόχρονα και τον αγκώνα σου ψηλά. Κάνε 8 επαναλήψεις από την κάθε μεριά.

Έκτη Άσκηση: Kettlebell Around the Leg Pass

Έχοντας το kettebell μπροστά σου απλά σκύψε και πάρ’το. Έτσι όπως είσαι σκυμμένη στόχος σου είναι να φέρνεις το kettlebell γύρω από το ένα σου πόδι. Κάνε 5 επαναλήψεις και έπειτα κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι.

Περιττό να σου πω ότι μετά από τις 4 αυτές ασκήσεις (έκανα και αρκετές επαναλήψεις) ένιωθα τόσο κουρασμένη που δεν μπορούσα ούτε να φάω.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News