8 λεπτά αρκούν για να αποκτήσεις γλουτούς για μπραζίλιαν

By

Έχεις σταμπάρει ένα φοβερό μαγιό μπραζίλιαν; Φοβάσαι να το δοκιμάσεις; Νομίζεις πως δεν διαθέτεις την κατάλληλη σωματοδόμη για μια μπραζίλιαν εμφάνιση; Άσε τις δικαιολογίες και τις σκέψεις και ξεκίνα το απόλυτο booty workout για να φορέσεις πιο γρήγορα από ό,τι περίμενες το μπραζίλιαν μαγιό σου. Ο personal trainer των celebrities του Hollywood σου υπόσχεται αξιοζήλευτους γλουτούς για φαντασμαγορικές εμφανίσεις με μπραζίλιαν σε σύντομο χρονικό διάστημα

Το workout θα σου κλέψει μόνο 8 λεπτά από το χρόνο σου και θα σε κάνει να αποκτήσεις σφριγηλούς γλουτούς, που δε θα πρέπει να κρυφτούν!

brazilian-gloutoi

Σύμφωνα με τον personal trainer, Βrett Hoebel, το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου booty workout είναι το χτίσιμο των μυών. Συμβουλεύει να μην δίνεις τόσο σημασία στα νούμερα της ζυγαριάς, φυσικά μόνο όταν αυτό είναι βάρος από μυική μάζα. Προσπάθησε να γίνεις χαρούμενη χτίζοντας το κορμί σου και όχι στερούμενη φαγητό. Η γυμναστική θα σου χαρίσει και αυτοπεποίθηση, ωραία εμφάνιση και υγεία.

γλουτοί είναι η μεγαλύτερη μυϊκή ομάδα του σώματος σου κι εσύ χρειάζεσαι την μαγική άσκηση, που θα βάλει «φωτιά» στους μυς και θα σε κάνει να βάλεις αμέσως αγαπημένο σου μπραζίλιαν με σούπερ αυτοπεποίθηση!

Ξεκίνα την προπόνηση τώρα!

http://[youtube%20https://www.youtube.com/watch?v=vUKz-Bv9msw&w=560&h=315%5D

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News