Αυτή είναι η μια και μοναδική άσκηση που θα σου χαρίσει καλογυμνασμένα χέρια!

By

Δεν υπάρχει πιο ειδικός να σου πει πώς θα γυμνάσεις τα χέρια σου γρήγορα και απλά από έναν trainer των celebrities ο οποίος προπονεί ανθρώπους (τους star του Hollywood) που έχουν μεγάλες απαιτήσεις.

Μιλάω για τον Mike Alexander ο οποίος λέει πως η εναλλαγή δύο ειδών push-ups είναι αυτή που θα φέρει την αλλαγή στα χέρια σου. Για να αποκτήσεις πιο λεπτά χέρια χρειάζεσαι πολλές επαναλήψεις (γύρω στις 20).

Diamond Push-Up

Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας με τα χέρια σου να ακουμπούν στο έδαφος στη μέση περίπου του στήθους σου. Ένωσε τους δύο σου δείκτες και τους δύο σου αντίχειρες μεταξύ τους σχηματίζοντας ένα διαμάντι. Κάνε 20 push-ups.

Narrow-Hand Push-Up

Ξεκίνα πάλι από τη στάση της σανίδας, ακούμπησε τις παλάμες σου στο έδαφος. Αυτή τη φορά θέλεις να έχεις τα μπράτσα σου πολύ κοντά στο σώμα σου έτσι ώστε όταν θα κάνεις το push-up να περνάνε τα χέρια σου δίπλα ακριβώς από το στήθος σου. Επανέλαβε και πάλι 20 φορές.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Βιταμίνες και Συμπληρώματα Υγεία

Σίδηρος: Πώς θα βοηθήσεις τον οργανισμό σου να τον απορροφήσει καλύτερα!

Ένας από τους πιο σημαντικούς συμμάχους είναι ο σίδηρος και ένα μεγάλο θέμα είναι η πρόσληψη του και η...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Μια φθινοπωρινή πεντανόστιμη σαλάτα γίνεται το τέλειο συνοδευτικό σε κάθε γεύμα!

Όσο θέλω να τρώω σαλάτες στην καθημερινότητά μου άλλο τόσο με δυσκολεύουν, γιατί θέλουν αρκετή προετοιμασία και μερικές φορές...
Διαβάστε Περισσότερα