Αυτή είναι η Νο1 άσκηση (και ας μη σου γεμίζει το μάτι) που θα αδυνατίσει τους μηρούς σου!

By

Το να έχεις όμορφα, γυμνασμένα πόδια και σμιλεμένους μηρούς είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα και γι’αυτό θα σου μιλήσω ευθύς αμέσως.

Θα σου δείξω μια άσκηση η οποία θα κάνει θαύματα στους μηρούς σου και θα τους αδυνατίσει γυμνάζοντάς τους ταυτόχρονα. Η άσκηση είναι εμπνευσμένη από το μπαλέτο, το πιο σκληρό για μένα άθλημα στον κόσμο το οποίο απαιτεί πειθαρχία και αφοσίωση (άλλωστε γι’αυτό το έχω λατρέψει όσο κανένα άλλο είδος γυμναστικής).

Για να κάνεις, λοιπόν, την άσκηση για την οποία σου μιλάω…

kl_askisi

  • Ξεκίνα ακουμπώντας με το ένα σου χέρι μια καρέκλα για ισορροπία.
  • Στάσου με τα πόδια σου ενωμένα και τις μύτες των ποδιών σου να κοιτάνε ελαφρώς προς τα έξω. Σήκω στις μύτες των ποδιών σου και ένωσε τις φτέρνες σου μεταξύ τους.
  • Λύγισε τα γόνατά σου (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία) όσο περισσότερο μπορείς και μείνε σε αυτή τη στάση μετρώντας μέχρι το 10.
  • Επανέλαβε για άλλα 6 σετ και προσπάθησε κάθε φορά να κατεβαίνεις όλο και πιο χαμηλά.

Πρόκειται για μια άσκηση που χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο για να γίνει και μπορείς να την κάνεις όπου κι αν βρίσκεσαι. Μην χάνεις καιρό, φόρα τα αθλητικά σου ή απλά ένα ζευγάρι κάλτσες και γύμνασε τους μηρούς σου όσο ποτέ.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Fashion Style

H πιο σέξι influencer μας δείχνει τα αγαπημένα της μαγιό- Δες πού μπορείς να τα αγοράσεις αλλά και πού θα βρεις παρόμοια

Aν ρωτήσεις τον σύντροφό σου ή έναν οποιονδήποτε άντρα ποια influencer θεωρεί την πιο σέξι τότε είμαι σίγουρη πως...
Διαβάστε Περισσότερα