Αυτή η γυμναστική εκτός σπιτιού θα βάλει φωτιά στα οπίσθιά σου (Μέρος Α)!

By

Μπορεί να μην είσαι φαν του τρεξίματος (ούτε εγώ είμαι αν και το κάνω σχεδόν καθημερινά) αλλά το περπάτημα είναι μια επίσης εκπληκτική γυμναστική για όλο το σώμα. Δες πώς μπορείς να γυμνάσεις τα οπίσθιά σου απλά περπατώντας.

Παρακάτω ακολουθούν 3 είδη power walking σκέτη πρόκληση!

Περπάτημα αντοχής: Ξεκίνα να περπατάς γρήγορα όντας ένα στάδιο πριν ξεκινήσεις το jogging. Αυτό είναι το λεγόμενο power walking. Mόλις βρεις το ρυθμό σου συνέχισε να περπατάς για 60 λεπτά. Θα νιώσεις όλο το σώμα σου να καίγεται.

kl_perpatima01

Fartlek Power Walk:  Αυτό που πρέπει να κάνεις εδώ είναι να περπατάς για 3 λεπτά όσο πιο γρήγορα μπορείς και για 2 λεπτά χαλαρά. Συνέχισε να κάνεις το ίδιο για 25 λεπτά. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι είναι πως στο 3λεπτο που περπατάς γρήγορα, θα πρέπει να περπατάς πάρα πολύ γρήγορα σε σημείο να λαχανιάζεις πολύ.

kl_perpatima02

Hill Repeats: Βρες ένα μέρος σε κάποιο πάρκο που έχει κάποια ανηφόρα ή κάποιον ανηφορικό δρόμο ή λόφο και άρχισε να ανεβαίνεις περπατώντας μέχρι την κορυφή χωρίς να σταματάς. Μπορείς να χαλαρώνεις όταν κατεβαίνεις το λόφο. Επανέλαβε το ίδιο για 30 λεπτά.

kl_perpatima03

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News