Αγαπάς τις καμπύλες σου; Δες πως θα τις διατηρήσεις ενώ χάνεις κιλά!

By

Όλες μας αναζητάμε ένα πιο αδύνατο και γυμνασμένο σώμα. Εντατική γυμναστική, ισορροπημένη διατροφή, πολλές φορές –μη γελιόμαστε- και σκληρή δίαιτα. Όλα αυτά είναι τα όπλα μας για ένα πιο αδύνατο σώμα… Τι γίνεται όμως με τις καμπύλες μας;

Προσωπικά λατρεύω τις καμπύλες! Αν και θαυμάζω τα αυστηρά αθλητικά σώματα, δεν θα ήθελα να αποχωριστώ τις καμπύλες, όσο αυτές δεν μου δημιουργούν πρόβλημα.

Εάν ταυτίζεσαι μαζί μου, κάτσε αναπαυτικά και διάβασε τι βρήκα.

kampules-kausi-lipous-jlojpg

Υπάρχει λύση στον προβληματισμό μας. Δες τι να κάνεις για να μη χάσεις τις καμπύλες σου ενώ χάνεις κιλά.

Η χρυσή τομή βρίσκεται στην αερόβια άσκηση και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Βρες την ισορροπία. Εάν αγαπάς το διάδρομο, ξεκίνα να εφαρμόζεις μια «διαδρομή» σε κλίση 15%. Μπορείς μάλιστα να χρησιμοποιήσεις το στεπ ή το ελλειπτικό. Όλα αυτά θα λειτουργήσουν ως αερόβια άσκηση, παράλληλα όμως θα ενδυναμώνουν τους μύες, που θες να διατηρήσεις με στρογγυλάδα (όπως οι γλουτοί).

kampules-kausi-lipous

Μην ξεχνάς τις ασκήσεις, που στοχεύουν στη σύσφιξη γλουτών, μηρών, όπως τα squats. Για να τονώσεις και να διατηρήσεις τις καμπύλες και στο στήθος σου φρόντισε μετά το αερόβιο να κάνεις οπωσδήποτε ασκήσεις στη πρέσα κάνοντας εκτάσεις και πιέσεις στήθους.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News