Απόκτησε φλατ κοιλιά με το workout της Andriana Lima

By

Είναι 35 χρονών, νεότατη, στο χώρο της μόδας βέβαια θέλω να σε ενημερώσω πως θα αντιμετωπιζόταν ως μεσήλικη αν δεν ήταν αυτή που είναι, παρόλα αυτά στέκεται στο ύψος της και μετράει θύματα σε κάθε της πέρασμα. Ο λόγος για τη μία και μοναδική Andriana Lima, το παλαιότερο αγγελάκι της Victoria’s Secret. Το 35χρονο μοντέλο είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες γυναίκες αλλά διαθέτει και ένα από τα πιο καλογυμνασμένα γυναικεία σώματα στον κόσμο.

764f9e322ad3e8a5f5f2905612b6ae6b

Και όλα αυτά καλά μέχρι εδώ. Και την βλέπεις, την θαυμάζεις και την ξαναβλέπεις…

Θυμάσαι κάπου εδώ ότι έχει κάνει και δύο παιδιά. Ok σκέφτεσαι μοντέλο είναι, είναι η δουλειά της. Σου ξανάερχεται αυτή η εικόνα στο μυαλό και θυμάσαι πως επανήρθε γρήγορα… Κάπου εκεί τρελαίνεσαι μέχρι που πέφτει στα χέρια σου ο νέος κατάλογος μαγιό της Calzedonia, που τυχαίνει να είναι και η μούσα τους για φέτος. Και λες εε όχι!

 

Άσε τα όχι και πιάσε δουλειά. Η Andriana Lima μπορεί να είχε προδιαγραφές μοντέλου από μικρή, όμως απέκτησε αυτό το σώμα μετά από κόπο και ιδρώτα. Αν θες και εσύ να αποκτήσεις φλατ κοιλιά και να αναμετρηθείς με την Andriana Lima σε μερικά σετ κοιλιακών, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις το super workout που επαναλαμβάνει συχνά μέσα στην εβδομάδα και εκείνη.

andriana-lima-belly-keepup

Αν και έχει εξομολογηθεί πως αγαπάει το boxing αλλά και το σχοινάκι, δεν ξεχνάει ποτέ την σωστή εκγύμναση των κοιλιακών.

Ξεκίνα το workout της Andriana Lima για μία δυνατή και καλογυμνασμένη κοιλιά:

http://[youtube%20https://www.youtube.com/watch?v=-dFv8-EKkoQ&w=560&h=315%5D

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News