Άσε τους κοιλιακούς σου να πάρουν φωτιά με αυτήν την super άσκηση (κάν’την όπως εγώ)

By

Έχω θέμα με τους κοιλιακούς. Μισώ τόσο να κάνω τα κλασικά ροκανίσματα που ψάχνω συνέχεια τρόπους για να τους γυμνάζω χωρίς να κάνω αυτές τις κλασικές ασκήσεις που χτυπάνε περίεργες χορδές μέσα μου.

Το Walking Plank το ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που το είδα.

Έκανα που έκανα την κλασική σανίδα και καθόμουν κάθε φορά για 10 λεπτά ακίνητη, είπα να δοκιμάσω και την περπατητή σανίδα που είναι μια αρκετά δύσκολη άσκηση που βάζει φωτιά στους κοιλιακούς και μπορεί να γίνει ακόμα και στην άμμο τώρα το καλοκαίρι (δικαιολογία δεν έχεις… και δεν μπορείς να πεις, σου λύνω όλες τις απορίες).

Το Walking Plank γυμνάζει τον κορμό σου ενεργοποιώντας τους μύες των χεριών, των ώμων και της πλάτης. Το κλειδί για να κάνεις σωστά την άσκηση είναι να κρατάς τους γοφούς σου παράλληλα με το πάτωμα ενώ κινείσαι δεξιά-αριστερά. Είναι λάθος να τους χαμηλώνεις.

Πώς θα το κάνεις…

Ξεκίνα από την κλασική σανίδα με τους ώμους σου πάνω από τους καρπούς σου και τους κοιλιακούς σου σφιχτούς. Κάνε ένα βήμα με το δεξί πόδι και το δεξί χέρι και άφησε το αριστερό πόδι και το αριστερό χέρι να ακολουθήσουν. Κάνε άλλο ένα βήμα προς την ίδια μεριά και έπειτα δύο βήματα από την άλλη, την αριστερή.

kl_koiliakoi

Stay tuned για περισσότερες ασκήσεις για τους κοιλιακούς και το υπόλοιπο σώμα!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News