Οι ασκήσεις της Khloe Kardashian για σούπερ γυμνασμένα πόδια!

By

Μπορεί να μην είσαι φαν της Khloe αλλά είναι δύσκολο να μην καταλαβαίνεις την τεράστια προσπάθεια που έχει καταλάβει η “γεματούλα” της οικογένειας και έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα από τα πιο όμορφα, χειμώδη σώματα του Hollywood.

Η Khloe Kardashian αγαπάει τα jumpsuits και τα ολόσωμα ρούχα και μας λέει ποιες είναι οι ασκήσεις που κάνει για να έχει κορμί που να του ταιριάζει κάθε τέτοιο ρούχο.

“Λόγω του ότι τα ολόσωμα είναι στενά, μου αρέσει να γυμνάζω τους κοιλιακούς και τους γοφούς μου πριν φορέσω ένα τέτοιο”, λέει η ίδια.

Cross-Body Mountain Climbers: Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας. Κράτα τον κορμό σου σφιχτό. Σήκωσε το δεξί σου γόνατο και ακούμπησε με αυτό τον αριστερό σου αγκώνα. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και επανέλαβε με το αριστερό σου πόδι. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

kl_khloe01

Side plank with hip dips: Ξεκίνα από τη θέση της πλάγιας σανίδας ακουμπώντας στον ένα σου αγκώνα. Σήκωσε το άλλο σου χέρι ψηλά και ανεβοκατέβαζε τον γοφό σου. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων αλλάζοντας μεριά.

kl_khloe02

Standing trunk rotation: Στάσου όρθια με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των γοφών. Κράτα τον κορμό σου σφιχτό και γύρνα δεξιά-αριστερά. Κάνε 2 σετ των 20 επαναλήψεων.

kl_khloe03

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News