Αυτή είναι η μια και μοναδική άσκηση που θα σου χαρίσει καλογυμνασμένα χέρια!

By

Δεν υπάρχει πιο ειδικός να σου πει πώς θα γυμνάσεις τα χέρια σου γρήγορα και απλά από έναν trainer των celebrities ο οποίος προπονεί ανθρώπους (τους star του Hollywood) που έχουν μεγάλες απαιτήσεις.

Μιλάω για τον Mike Alexander ο οποίος λέει πως η εναλλαγή δύο ειδών push-ups είναι αυτή που θα φέρει την αλλαγή στα χέρια σου. Για να αποκτήσεις πιο λεπτά χέρια χρειάζεσαι πολλές επαναλήψεις (γύρω στις 20).

Diamond Push-Up

Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας με τα χέρια σου να ακουμπούν στο έδαφος στη μέση περίπου του στήθους σου. Ένωσε τους δύο σου δείκτες και τους δύο σου αντίχειρες μεταξύ τους σχηματίζοντας ένα διαμάντι. Κάνε 20 push-ups.

Narrow-Hand Push-Up

Ξεκίνα πάλι από τη στάση της σανίδας, ακούμπησε τις παλάμες σου στο έδαφος. Αυτή τη φορά θέλεις να έχεις τα μπράτσα σου πολύ κοντά στο σώμα σου έτσι ώστε όταν θα κάνεις το push-up να περνάνε τα χέρια σου δίπλα ακριβώς από το στήθος σου. Επανέλαβε και πάλι 20 φορές.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

“Κάνω διατροφή” και έχω επιθυμία για γλυκό! Πώς το λύνω;

Είναι το συναίσθημα που δημιουργείται σχεδόν αυτόματα αργά το βράδυ και μάλιστα σε περίεργες ώρες, που ξαφνικά έχετε μία...
Διαβάστε Περισσότερα