Αυτές είναι οι 5 πανεύκολες ασκήσεις για να χάσεις τα πλαϊνά! (video)

By

Όπως όλες οι γυναίκες όμως έτσι κι εγώ έχω τα… πλαϊνά που με ενοχλούν αφάνταστα! Αυτά φυσικά απαιτούν σωστή διατροφή και καθημερινή άσκηση για να φύγουν πράγμα που λόγω ωραρίων δεν προλαβαίνω να κάνω! Φαντάζομαι λοιπόν δεν είμαι η μόνη.


Αν κι εσύ φίλη, έχεις το ίδιο πρόβλημα με μένα, να ξέρεις ότι σου έχω βρει τη λύση. Ψάχνοντας το περασμένο βράδυ στο youtube βρήκα ένα πανεύκολο πρόγραμμα γυμναστικής που μπορείς να κάνεις ακόμη και στο σπίτι, για να χάσεις τα πλαϊνά με πέντε εύκολες-σχετικά-ασκήσεις. Τώρα αν εσύ έχεις κάποιο πρόβλημα με τη μέση σου, καλό είναι προτού τις κάνεις να συμβουλευτείς έναν ειδικό. Αν πάλι ασκείσαι 2-3 φορές την εβδομάδα και δεν έχεις δει βελτίωση, κάνε κι αυτές τις ασκήσεις.

Δες προσεχτικά τις ασκήσεις στο παρακάτω βίντεο και προσπάθησε να τις ακολουθήσεις. Αν δεις ότι πονάς πολύ μην συνεχίσεις αν δεν πάρεις τη γνώμη του ειδικού ή ενός personal trainer.

Το σίγουρο είναι αν αρχίσεις να τις κάνεις από τώρα, το καλοκαίρι τα πλαϊνά θα αποτελούν παρελθόν και θα  μπορείς να φοράς άνετα τα crotop μπλουζάκια σου.

You may also like

Hot News