Αυτές τις ασκήσεις πρέπει να τις κάνεις πριν καθίσεις στο γιορτινό τραπέζι κι όχι μετά! (video)

By

Πάντα αναρωτιόμουν τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές αν υπάρχει κάποια γυμναστική που πρέπει να κάνεις για να είσαι σε φόρμα προτού κάτσεις στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Κι όμως ψάχνοντας στο youtube βρήκα βίντεο αρκετών γνωστών personal trainers που προτείνουν στις γυναίκες να κάνουν συγκεκριμένες ασκήσεις για τις μέρες αυτές. Να σου πω την αλήθεια, αν και μου αρέσει η γυμναστική, περισσότερο βέβαια το κολύμπι, διότι είμαι χειμερινή, θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να κάνω γυμναστική πριν καθίσω στο γιορτινό τραπέζι με όλες τις λιχουδιές να με κοιτούν στα μάτια και να μου λένε “φάε με”. Επειδή όμως η γυμναστική και η διατροφή δε θα λειτουργήσουν αν τις κάνουμε μετά από 15 μέρες που θα τελειώσουν οι γιορτές και μαζί τους τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες, σου προτείνω να δεις το βίντεο με τις ασκήσεις και να τις κάνεις κι εσύ από ΤΩΡΑ!

Ξέρω, και μάλιστα πολύ καλά, ότι περιμένεις πώς και πώς να έρθουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, να βγεις με τους φίλους σου, τον σύντροφό σου, να κάνεις κραιπάλες και να αφήσεις τη γυμναστική από Γενάρη. Αυτό φυσικά δεν είναι καλό. Παρότι το σώμα δεν ξεχνάει, εσύ πρέπει να συνεχίζεις να το βάζεις στη διαδικασία να βρίσκεται σε εγρήγορση πριν καθίσει να φας όλες τις λιχουδιές κι όχι μετά.

Επειδή όμως όπως σε κόβω, θα έχεις αγχωθεί γιατί δεν ξέρεις τι περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα προ-Χριστουγέννων, σου λέω απλά ότι θα χρειαστείς περίπου 20 λεπτά με 30 την ημέρα για να το κάνεις και θα με θυμηθείς. Είναι εύκολο. Ωστόσο αν ακολουθείς κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, καλό είναι να το συζητήσεις με τον γυμναστή σου ο οποίος μπορεί και να σου το προσαρμόσει.

Nα θυμάσαι ότι δεν αρκεί μόνο η αποτοξίνωση που θα κάνεις και ο ιδρώτας που θα ρίξεις στο γυμναστήριο, αφού πάρεις 2-3 κιλά! Προσέχουμε για να έχουμε!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News