Αυτήν την άσκηση την κάνει η Ζιζέλ κι έχει τέλεια πόδια! Θα τη δοκιμάσεις; (video)

By

Τις προάλλες ξεφύλλιζα ένα περιοδικό-δε θυμάμαι να σου πω ποιο-αλλά είχε ένα αφιέρωμα στη μόδα. Φυσικά από αυτό δε θα μπορούσε να λείπει η δίμετρη βραζιλιάνα καλλονή, Ζιζέλ, η οποία μετά τις δύο επεμβάσεις που έκανε, στήθος και βλεφαροπλαστική, είναι ακόμη πιο όμορφη και λαμπερή! Αυτό φυσικά που κοιτάς σε αυτήν είναι τα δίμετρα καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα πόδια της. Σε αρκετές συνεντεύξεις της έχει πει ότι η yoga την έχει βοηθήσει πολύ στη γράμμωση ωστόσο ακολουθεί κι άλλα προγράμματα γυμναστικής τα οποία τα κάνει ανάλογα με το τι θα της πει ο personal trainer της. Εγώ όμως αγαπημένη μου φίλη  κι αναγνώστρια, σου βρήκα την άσκηση που πρέπει να κάνεις, μετά από αρκετό ψάξιμο στο youtube για να αποκτήσεις κι εσύ τα πόδια του διάσημου μοντέλου.

Πρόκειται για μία άσκηση 7 λεπτών που μπορείς να κάνεις στο σπίτι, ακόμα κι αν βαριέσαι να πας στο γυμναστήριο ή έχεις ελάχιστο χρόνο στη διάθεση σου (7 λεπτά μόλις).

zizelpodia

Φυσικά μετά από αυτήν δε θα πρέπει να πηγαίνεις στο ψυγείο ή να βγαίνεις κατευθείαν για φαγητό και να τρως ό,τι λιπαρό μπορείς μπροστά σου!

Η συγκεκριμένη άσκηση μπορεί να ενταχθεί ακόμη και στο πρόγραμμα που σου έχει δώσει να κάνεις ο γυμναστής, αφού προηγουμένως ωστόσο του την δείξεις. Τώρα σε περίπτωση που δεν έχεις ασκηθεί ποτέ σου, είναι η ευκαιρία να πας σε ένα γυμναστήριο της περιοχής σου και να ξεκινήσεις εντατικά. Θα σου κάνει καλό στην υγεία σου από τις πρώτες κιόλας φορές. Μετά μπορείς να κάνεις και την παρακάτω άσκηση!

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News