Διώξε την ένταση και απόκτησε γράμμωση με Piloxing

By

Το Pilates με το Tae bo παντρεύονται και σου χαρίζουν την απόλυτη γυμναστική εμπειρία.

Αγαπάς το PIlates, σε χαλαρώνει, δουλεύει όλο σου το σώμα δεν χρησιμοποιεί βάρη… Το ξέρω. Από την άλλη δεν μπορείς να κρύψεις και την αδυναμία σου στην έντονη γυμναστική του Tae bo, που αποτελεί το δικό σου γυμναστικό -και όχι- μόνο ξέσπασμα. Ωραία προγράμματα γυμναστικής και τα δύο, αλλά ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και οι αντοχές σου λίγες, τι να πρωτοκάνεις θα μου πεις… Θα σου πω εγώ! Piloxing! Καλά διάβασες, η λύση έρχεται από το εξωτερικό και έχει κατακτήσει ήδη και τα ελληνικά γυμναστήρια.

Το Piloxing στην ουσία είναι το πάντρεμα Pilates και Tae bo και σου χαρίζουν την πιο δυναμική προπόνηση με ασκήσεις ενδυνάμωσης, τόνωσης αλλά και ευλυγισίας. Το Piloxing χρησιμοποιεί τις τεχνικές ευλυγισίας και τα μηχανήματα του Pilates και τις ασκήσεις δύναμης και ταχύτητας, καθώς και τα γάντια (με βαράκια) του tae bo.

piloxing-1-keepup

Γιατί να ξεκινήσεις το Piloxing

Γιατί θα σου προσφέρει μια λύση στην μονότονη γυμναστική σου. Θα τονώσει όλο σου το σώμα, χέρια πόδια και κοιλιά και θα σου χαρίσει σωστή στάση σώματος. Ακόμα, θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την ένταση της ημέρας, ενώ η απώλεια βάρους, η αύξηση αντοχής και το ευλύγιστο σώμα είναι δεδομένα. Τέλος. το Piloxing βοηθά ιδιαίτερα στην καλή λειτουργία του καρδιοαναπνευστικού σου συστήματος.

piloxing-keepup

Αν θες να ξεκινήσεις Piloxing, καλό θα είναι να ξέρεις πως είναι ιδιαίτερα εξαντλητικό πρόγραμμα. Πάρε μια γεύση από το video, που ακολουθεί:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oeVaX_0GKBI&w=560&h=315]

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα