Ένας Άγγελος της Victoria’s Secret σου δείχνει 2 ασκήσεις για δυνατά οπίσθια και πόδια!

By

Η Jasmine Tookes αγαπάει να γυμνάζεται πολύ και να οδηγεί το σώμα της στα όριά του.

Η ίδια λέει: “Είμαι ένας πολύ ανταγωνιστικός άνθρωπος από τη φύση μου. Στο modelling ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου. Σε κάθε φωτογραφία προσπαθώ να είμαι και καλύτερη. Στο γυμναστήριο προσπαθώ πάντα περισσότερο. Αν πρέπει να κάνω 15 push-ups, θα προσπαθήσω να κάνω 16”.

“Προσπαθώ να γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα για μιάμιση ώρα στις 7 το πρωί. Και παρόλο που είναι πολύ δύσκολο προσπαθώ να σκέφτομαι πόσο ωραία θα νιώθω μετά”.

Δες δύο από τις αγαπημένες της ασκήσεις για να γυμνάσεις το κάτω μέρος του σώματός σου. Ετοιμάσου να ιδρώσεις.

Speed Skaters

“Στις προπονήσεις μου συνήθως κάνω αυτήν την άσκηση και μου αρέσει πολύ να προσθέτω βάρη στους αστραγάλους μου”, λέει η Tookes.

Ξεκινώντας από την αριστερή μεριά του στρώματος, κάνε ένα μικρό κάθισμα και πήδα γρήγορα δεξιά όσο πιο μακριά μπορείς. Κάνε πάλι ένα μικρό κάθισμα και πήδα πάλι στο αριστερό σου πόδι. Να προσπαθείς απλά να πηδάς όσο πιο μακριά μπορείς.

High Jumps

“Τα High jumps είναι μια πολύ δυναμική άσκηση. Πιάνουν τα πάντα – τα πόδια και τα οπίσθια”, λέει.

Στάσου με τα πόδια ανοιχτά. Κάνε μια προβολή με το δεξί σου πόδι προς τα πίσω λυγίζοντας και τα δύο σου γόνατα σχηματίζοντας γωνία 90 μοιρών. Ίσιωσε το αριστερό σου πόδι και πήδα στον αέρα ενώ πηγαίνεις το δεξί σου πόδι προς τα εμπρός. Αμέσως, χαμήλωσε το δεξί σου πόδι προς τα πίσω σε προβολή. Μην ξεχάσεις να κάνεις το ίδιο και από τις δύο μεριές.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News