Έτσι γυμνάζεται η βραβευμένη με Oscar, Jennifer Lawrence!

By

Η Jennifer Lawrence είναι από τις γυναίκες που δεν αγαπούν πολύ τη γυμναστική ενώ λατρεύουν το φαγητό. Έτσι έπρεπε να βρει κάποιον προπονητή ο οποίος θα σεβόταν ακριβώς αυτό.

Ο personal trainer της, Dalton Wong, είναι αυτός που την ανέλαβε από το 2010 προκειμένου να την προετοιμάσει για την ταινία “X-Men: First Class. Ο Dalton, μάλιστα, αποκαλύπτει μέσα από το βιβλίο του “The Feelgood Plan: Happier, Healthier and Slimmer in 15 minutes a day” όλα όσα κάνει η ηθοποιός.

22915de0-ae23-11e5_1035469b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα ο Dalton λέει πως κανείς δεν μπορεί να αποκτήσει το σώμα της Jennifer γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Ο καθένας μπορεί απλά να φτιάξει ένα δυνατό και γερό σώμα, να το γυμνάσει όσο περισσότερο μπορεί σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα. Πρέπει να είναι συνεπής με την άσκηση και επίσης συνεπής με το φαγητό του. Με λίγα λόγια, πρέπει να γίνονται όλα με μέτρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ίδια η Jennifer είπε γι’αυτόν: “Ο Dalton είναι διαφορετικός από τους άλλους γυμναστές, γιατί καταλαβαίνει τι χρειάζεται το σώμα μου… πώς να το γυμνάσω, πότε να χαλαρώσω, πώς να απολαμβάνω το φαγητό. Δεν θα μπορούσα ποτέ να ζήσω κάνοντας σκληρή δίαιτα. Ο Dalton μου δίδαξε πώς να τρώω αλλά και πώς να μάθω να ακολουθώ έναν υγιεινό τρόπο ζωής”. Άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα η ηθοποιός κάνει ασκήσεις με το βάρος του σώματός της μέσα σε ένα 20λεπτο… καθίσματα, push-ups και κοιλιακούς κυκλικά.

Αν μπορείς και εσύ να κάνεις αυτά τα 3 είδη ασκήσεων συνεχόμενα για 20 λεπτά τότε τα αποτελέσματα είναι δεδομένα. Από την άλλη, όταν μια μέρα είσαι κουρασμένη και αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δοκίμασε να χαλαρώσεις το σώμα σου με λίγη γιόγκα. Και θα σου κάνει καλό και θα σε γυμνάσει.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Η τέλεια αυγο-σαλάτα (χωρίς μαγιονέζα) για τα σάντουιτς του καλοκαιριού!

Ποιος θέλει να μαγειρεύει καθημερινά τώρα που καλοκαιριάζει; Κανείς! Και επειδή όσο αυξάνονται οι θερμοκρασίες η ζέστη σε μια...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Αν θέλεις δυνατούς και γυμνασμένους κοιλιακούς πρέπει να κάνεις αυτή την άσκηση!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν γυμνασμένους κοιλιακούς απλά για ομορφιά αλλά το να έχεις έναν δυνατό κορμό είναι σημαντικό για...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Οι διατροφολόγοι λένε πως αυτό το φρούτο έχει πιο πολύ ζάχαρη και από μια Μars!

Δεν είναι όλα τα φρούτα γεμάτα ζάχαρη. Υπάρχουν, όμως, μερικά -δεν σας πάει ο νους- που αποτελούν διατροφικές βόμβες....
Διαβάστε Περισσότερα