Έχεις πολύ αδύνατα πόδια; Δες τι ασκήσεις γυμναστικής πρέπει να κάνεις! (video)

By

Η γυμναστική έγινε μέρος της καθημερινότητάς μου το τελευταίο διάστημα που η μέση μου αρχίζει και με ενοχλεί λόγω κακής στάσης σώματος ενώ δουλεύω αλλά και σκολίωσης. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι 100% πειθαρχημένη. Όσο μάλιστα ο καιρός είναι καλός πηγαίνω για μπάνιο στη θάλασσα και τρέχω εκεί, αντί στο διάδρομο του γυμναστηρίου. Μετά το απόγευμα που πηγαίνω στην σχολή κάνω μαθήματα χορού κάποιες μέρες κι έρχομαι πέφτω ξερή στο κρεβάτι το βράδυ που γυρίζω στο σπίτι. Τις τελευταίες μέρες που δεν μπορούσα να φάω καλά λόγω της εξαγωγής δοντιού, έχασα 1,5 κιλό. Για μένα φυσικά είναι πολύ καθώς όλη κι όλη ζυγίζω 53-54 κιλά! Προσπαθούσα  λοιπόν να βρω στο διαδίκτυο ασκήσεις γυμναστικής που είναι κατάλληλες για αδύνατα πόδια για να τα κάνουν να μοιάζουν… δυνατά! Και βρήκα. Όχι, νομίζεις, ότι έτσι θα άφηνα;

Η Carly Sunae κατάγεται από το Μίσιγκαν κι έχει σπουδάσει εκτός γυμναστική ακαδημία και χορό. Θεωρείται από τις καλύτερες του είδους της και το διαπίστωσα βλέποντας το βίντεο που είχε αναρτήσει στο youtube κι είχε σχέση με ασκήσεις για ενδυνάμωση αδύνατων ποδιών.

podia

Ενώ λοιπόν οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν να βρουν μυστικά διατροφής κι ασκήσεις για να χάσουν κιλά και να κάνουν τα πόδια τους να φαίνονται αδύνατα, υπάρχουν κι εμείς που θέλουμε να τα κάνουμε πιο… ζουμερά! Δες λοιπόν στο παρακάτω βίντεο που έχει αποσπάσει χιλιάδες κοινοποιήσεις στα social media τι ασκήσεις πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις τον σκοπό σου!

Θα τις κάνω κι εγώ μαζί σου μέχρι να πάρω πάλι πίσω το 1,5 κιλό που μου έφυγε!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News